Utomhuspool med solstolar framför en stadssilhuett med skyskrapor.

All Inclusive-resor till Förenade arabemiraten

Billiga All Inclusive resor till Förenade arabemiraten

Från Stockholm

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Förenade arabemiraten

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

Hilton Ras Al Khaimah - Beach & Spa
Hilton Ras Al Khaimah - Beach & Spa Deluxerum
Ras Al Khaimah 14. aug från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
17 489:- Välj
Hilton Ras Al Khaimah - Beach & Spa
Hilton Ras Al Khaimah - Beach & Spa Deluxerum
Ras Al Khaimah 12. aug från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
21 219:- Välj
Bedöm resmål (30 omdömen)
4.7

Emiraten är all inclusive med lyx för bortskämda

NJUT LIVET: Förenade Arabemiraten är de sju emiraten som på lockar på det mest fascinerande och luxuösa sätt man kan föreställa sig.

All inclusive-resor till de berömda emiraten innebär resor till en förtrollad värld som är svår att slita sig ifrån. Prisbilden är dock inte så hög som många tror – den generella prisnivån i de olika Emiraten är låg i förhållande till vår del av världen.

Federationen Förenade Arabemiraten, eller bara Emiraten, är sju små emirat på Arabiska halvön, och ligger ut mot Persiska viken.

Emiratens huvudstad Abu Dhabi är också huvudstad i emiratet med samma namn. Abu Dhabi är faktiskt det största av emiraten till ytan sett. De övriga består av Sharjah, Umm Al Quwain, Fujairah, Ras Al Khaimah, Dubai och Ajman.

Dubai
Det är inte alla av Emiraten som är speciellt kända internationellt, men Dubai känner de flesta förmodligen till, och inte minst världens högsta byggnad Burj Khalifa, som sträcker sig 828 meter upp i luften.
Det är också i Dubai man finner det 7-stjärniga hotellet Burj Al-Arab, de konstgjorda öarna Palm Islands, och den största naturliga blomsterträdgården Miracle Garden.

Klimaten i Emiraten
Förenade Arabemiraten har gott om sol och värme, och när vi har vinter är det här varmt och fuktigt. En typisk vinterdag är det 26 grader varmt, och somrarna är ännu varmare – ofta uppåt 40 grader.

Det kommer inte mycket regn i Emiraten, men de flesta år regnar det emellertid under vinterhalvåret – för det mesta i februari eller mars.

Emiraten är förvisso torra stater, men har man pengar, så kan man få vatten! I flera områden i Emiraten har man satt igång stora avsaltningsprojekt, där havsvatten blir förvandlat till sötvatten och därmed till liv i parker och grönområden.

Strand och vatten
Emiraten har några av världens bästa badvatten. Stränderna är rena och vackra, och det är långa, närmast oändliga sträckningar av den vackra vita sanden. Det azurblå havet ger en fin kontrast, och det behagligt varma vattnet gör inte upplevelsen sämre.

Man skall dock komma ihåg att man befinner sig i ett land där kulturen inte tillåter att man tar av sig för mycket kläder.

Är man ute efter vattenlekar, så finns vidunderliga upplevelser runt hörnet, och för dig som är intresserad av dykning eller snorkling finns en värld av marint liv som väntar under ytan.

Flera av hotellen kan hjälpa till med både dyk-och snorklingsutrustning, så du kan oftast lämna cyklopet hemma.

Lyx och glitter
Om man hör till dem som gärna blandar badsemester och shopping, så är Emiraten nära nog det perfekta resmålet. De supermoderna och mycket vackra shoppingcenter som återfinns i de olika emiraten tillhör bland de bästa i världen.

Här finner man lyx som inte liknar något annat. Förenade Arabemiraten är rika oljestater, och pengar är till för att användas. Kläder, skor, diamanter, guld och klockor langas över disken i stadig takt, och bankomaterna tillåter bokstavligen uttag i rent guld.

Världens i särklass största shoppingcenter; Dubai Mall, är definitivt värt ett besök, speciellt om man vill spendera lite pengar och köpa med sig något hem. Här finns över 1 200 butiker, vilket torde vara tillräckligt för de flesta.

Städer, skidor och ödemark
All inclusive-resor till Förenade Arabemiraten är enkla att hitta här på Travelmarket.se, och när du väl bokat, kan du se fram emot en upplevelse som definitivt saknar motstycke på annat håll i världen.

Man kan exempelvis åka ut i de stora ökenområdena och uppleva ett ”Lawrence of Arabia” på riktigt. Turerna ut i öknen går över sanddyner, och självklart kan man också prova på att rida kamel.

Man får inte heller missa de sensuella magdansöserna dansa sin förförande dans, och ta tillfället i akt att äta traditionell, arabisk mat.

Som total kontrast till öknens värme och den arabiska sinnebilden, har Dubai skapat den väldiga skidbacken Ski Dubai, som öppnade redan 2005. Skidbacken ligger i Mall of the Emirates och är världens tredje största skidbacke inomhus.

Somliga föredrar att boka sin resa all inclusive till Emiraten, för att slippa bekymra sig om budget under resans gång, medan andra tycker bättre om att själva sätta ihop sin resa – i Förenade Arabemiraten finns båda möjligheterna!

All inclusive ferie i Förenade arabemiraten

Avreseflygplatser till Förenade arabemiraten