All Inclusive-resor till Rhodos

All Inclusive-resor till Rhodos

Billiga All Inclusive resor till Rhodos

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Rhodos

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

  • Norrköping (Kungsängen)

Evita Resort
Evita Resort Standardrum
Rhodos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 14. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
5 948:- Välj
Stamos Plus
Stamos Plus Dubbelrum Large
Faliraki, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 19. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
6 498:- Välj
Afandou Blu
Afandou Blu Trebäddsrum
Afandou, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 12. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
7 418:- Välj
Venezia Resort
Venezia Resort Dubbelrum
Kalithea, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 8. okt från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
7 555:- Välj
All Senses Ocean Blue Seaside Resort
All Senses Ocean Blue Seaside Resort Comfort dubbelrum (utsikt mot trädgård)
Ialyssos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 12. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
7 944:- Välj
Olive Garden Hotel
Olive Garden Hotel Rum med balkong - 2 enkelsängar
Lardos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 19. okt från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
7 989:- Välj
LABRANDA Kiotari Bay
LABRANDA Kiotari Bay Classicrum (utsikt mot trädgård)
Kiotari, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 18. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
8 238:- Välj
Castellum Suites
Castellum Suites Svit
Rhodos by, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 18. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
8 504:- Välj
White Olive Premium Lindos
White Olive Premium Lindos Dubbelrum
Pefkos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 18. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
8 738:- Välj
Lindos Royal Resort & Spa
Lindos Royal Resort & Spa Deluxe dubbelrum
Lindos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 12. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
10 202:- Välj
Kalithea Horizon Royal
Kalithea Horizon Royal Dubbelrum
Kallithea, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 20. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
10 666:- Välj
Hotel Sunrise
Hotel Sunrise Familjerum ny byggnad välj
Pefki, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 14. okt från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
12 541:- Välj
Bedöm resmål (17 omdömen)
4.5

Rhodos är en pärla i den grekiska ö-världen

Man kan gott förstå varför Rhodos är en av Greklands mest besökta öar. Den perfekta balansen mellan sol och strand, historiska sevärdheter och vackra städer gör ön till en grekisk storfavorit hos många resenärer.

Ön har det mesta
Rhodos är en av de största öarna i den grekiska ö-världen och bjuder samtidigt på massor av upplevelser och sevärdheter. Allt från härliga, vita stränder till spännande, arkeologiska ruiner gör ön intressant för de flesta, oavsett bakgrund och intressen. Medan den norra delen av ön är känd för sina goda möjligheter till upplevelser och aktiviteter på hotell och större semesteranläggningar, bjuder den södra delen på en mer avslappnad mentalitet, med stillsamma stränder och en tillbakalutad atmosfär. I båda delarna av ön finns gott om möjligheter till minnesvärda upplevelser, och nedan listar vi några förslag som kan vara värda att kika närmare på:

Fjärilsdalen – Belägen ca fem kilometer sydost om staden Theologos på den norra delen av ön, ligger dalen som är världsberömd för sina tusentals fjärilar i alla världens färger. Speciellt i augusti månad finns fina möjligheter att uppleva dalen från sin bästa sida, då fjärilarna förökar sig i rask takt.

De sju källorna – Vid varje andetag kan man nästan smaka på pinjeträden när man besöker de sju källorna, då de omringar området i stort antal och doftar friskt. Källorna ligger ca 30 km från Rhodos stad och är en intressant upplevelse för hela familjen. Området har många små stigar och lämpar sig utmärkt för en liten vandringstur och kanske en efterföljande picknick. Ät och drick med medhavd mat i det härliga vädret, eller prova på den lilla mysiga tavernan som ligger behändigt vid sjön intill.

Gamla Stan – Den gamla stadsdelen i Rhodos stad är den äldsta bebodda medeltida staden i Europa och är en historiskt mycket intressant upplevelse. Det finns flera ingångar till staden, men gå genom Eleftheria Gate, då du härifrån kommer direkt in till Simi-torget, som rymmer ruinerna av det gamla Venus-templet. I denna del av Rhodos stad tappar man snabbt både tidsuppfattningen och lokalsinnet, och det är inte svårt att gå vilse bland de fler än 200 gatorna och gränderna. Det gör dock inget – låt istället slumpen styra vad du upptäcker och vara lite äventyrlig, och självklart kan du alltid fråga någon om vägen om du går vilse. ”Sokratus” är det närmaste en huvudgata man kan hitta här.

Klostret i Tsampika – består av en liten kyrka på toppen av en kulle, och ger dig en helt fantastisk utsikt. Följ vägen till Tsambika-stranden och sväng av från huvudvägen strax innan du når stranden. Här tar vägen dig halvvägs upp till kullen. Därefter är det nödvändigt att gå den sista biten upp. Klostret ligger 300 meter över havet, och bjuder på en otroligt imponerande utsikt över både de norra och de södra kusterna.

Lindos – Lindos är en av de mest imponerande, arkeologiska sevärdheterna på Rhodos, och det dramatiska landskapet är omgivet av den vackra och mer moderna staden. Även om man finner de viktigaste arkeologiska punkterna vid Akropolis på toppen av staden, finns åtskilliga andra intressanta och antika ruiner fördelade över området.

All inclusive Rhodos – Här njuter man livet
Rhodos är den perfekta kombinationen av spännande historia, avslappning vid poolen eller stranden och många vackra sevärdheter. Av alternativa aktiviteter som kan vara värda att prova på, så är speciellt snorkling, dykning och surfing mycket populärt. Kurser till dessa aktiviteter kan de flesta större hotell och semesteranläggningar hjälpa till med att boka eller arrangera. Skall du bege dig till stranden, kan följande rekommenderas:

Faliraki – Stranden är lång och bred och har massor av mysiga tavernor att välja mellan. Här kan du också prova på många vattenaktiviteter, som exempelvis jet-ski, bananbåtar och vindsurfing. Här finner man också den enda naturiststranden på ön, som också tillhandahåller uthyrning av solstolar, och här finns rena och fräscha toaletter.

Därutöver har ön massor av små stränder och vikar där man inte finner så mycket turister, men som ändå bjuder på turkosblått vatten och mer stillsamma omgivningar. Rhodos är en stor ö i förhållande till befolkningen, och har många små pärlor som bara väntar på att bli upptäcka.

Om du är semestertypen som helst inte vill tänka på det praktiska, så finns massor av all inclusive-resor till Rhodos, och du finner enkelt alternativ med både hel- och halvpension.

Charterresor och billiga resor till Grekland

Avreseflygplatser till Rhodos

Hitta resan till Rhodos här