All Inclusive-resor till Grekland

All Inclusive-resor till Grekland

Billiga All Inclusive resor till Grekland

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Grekland

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Sergios Hotel
Sergios Hotel Rum
Hersonissos, Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
4 155:- Välj
CHC Marilena Hotel
CHC Marilena Hotel Superior Rum
Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
5 345:- Välj
Gouves Bay Hotel
Gouves Bay Hotel Trebäddsrum
Gouves, Kreta 6. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
5 462:- Välj
Stella Village
Stella Village Dubbelrum
Analipsi, Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
6 109:- Välj
The Peninsula Resort & SPA
The Peninsula Resort & SPA Dubbelrum (utsikt mot berg)
Karés, Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
6 146:- Välj
Rethymno Residence
Rethymno Residence Standardrum
Rethymnon, Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
6 298:- Välj
Kiani Beach Resort
Kiani Beach Resort Superior dubbelrum
Kalives, Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
6 751:- Välj
Maleme Mare Hotel
Maleme Mare Hotel Executive standardrum
Chania, Kreta 6. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
7 095:- Välj
Mitsis Selection Laguna
Mitsis Selection Laguna Dubbelrum
Anissaras, Kreta 2. apr från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
8 141:- Välj
Kiani Beach Resort
Kiani Beach Resort Enrumslägenhet I Etage
Almyrida, Kreta 30. mar från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
9 431:- Välj
Evita Resort
Evita Resort Dubbelrum
Faliraki, Rhodos 29. mar från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
9 721:- Välj
Stella Village
Stella Village Standardrum
Heraklion, Kreta 31. mar från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
10 525:- Välj
Castellum Suites
Castellum Suites Svit
Rhodos by, Rhodos 29. mar från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
10 974:- Välj
The Ixian Grand
The Ixian Grand Design dubbelrum
Rhodos 30. mar från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
12 668:- Välj
Bedöm resmål (23 omdömen)
4.5

Grekland är fullt av möjligheter till all inclusive

Grekland har det mesta! God mat, fantastiska historiska sevärdheter, och inte minst ett behagligt klimat som väcker reslusten året runt.

Fastland eller båtluff
Grekland är en av världens mest populära destinationer, i synnerhet när det gäller semestrar som innehåller sol, sommar och avkoppling, men landet bjuder på mycket mer än så.

Det är stor skillnad på områdena i landet, då avstånden är stora och kulturen skiljer sig markant mellan fastlandet och öarna i Medelhavet. På fastlandet ligger bland annat huvudstaden Aten, som med sina 3,7 miljoner invånare är landets största stad och absoluta knutpunkt. Här utgår landets mångåriga historia ifrån, och här finns närmast oändligt med möjligheter att förkovra sig i stadens många historiska sevärdheter. Här är ett litet axplock:

Akropolis – Detta är stadens absoluta landmärke och återfinns på UNESCOs lista över världsarv. Här finner du bland annat templen Parthenon, Erechteion och Niketemplet. Akropolis är symbolen för den moderna kulturen och civilisationen, men också för demokrati, utbildning och inspiration. Är du det minsta intresserad av den grekiska civilisationen och landets rika historia, så är Akropolis ett absolut måste på din resa till Aten.

Syntagma-torget – Här finner du landets parlamentsbyggnader och det vackra hotellet Grande Bretagne. Det är en speciell upplevelse att bevittna vaktombytet på torget, där vakterna en gång i timmen bjuder på ett litet ceremoniellt vaktskifte i sina traditionella grekiska uniformer. Efteråt kan det passa sig att svalka sig med en kall drink eller en god lunch på det nyrestaurerade hotellet Grande Bretagne.

National Garden – Detta är stadens stora centrala lunga, där besökare kan njuta den vackra naturen, som bjuder på både exotiska blommor, antika ruiner, små sjöar, ett litet zoo, och framför allt en avslappnad atmosfär. Parken grundades av drottning Amalia redan 1838, men öppnade för allmänheten först 1920.

Aten bjuder på mycket mer än historiska sevärdheter. Som varje storstad är Aten också fullt av möjligheter till förstklassig shopping, och i synnerhet är de stora marknaderna en upplevelse utöver det vanliga. Här kan du hitta allt från billiga souvenirer till läderhantverk av hög kvalitet, samt gott om exotiska matvaror från hela landet.

När hungern gör sig påmind, finns stadens många restauranger, kaféer och barer alltid nära till hands. Speciellt områdena Kolonaki och Plaka har ett bra utbud med goda matställen där du kan njuta det genuina, grekiska köket. Prova exempelvis de grekiska klassikerna souvlaki med tzatziki, eller en pita gyro med fläskkött eller kyckling.

De grekiska öarna
Bland landets ca 6 000 öar kan det vara svårt att välja vilka man skall besöka och uppleva. Man behöver lyckligtvis inte hålla sig till en enda ö, då färjetrafiken gör att det finns goda möjligheter att uppleva en stor del av ö-världen på samma resa. Oavsett vilka öar du väljer, kan du vara säker på att koppla av och komma ner i varv, då mentaliteten i ö-världen är mycket mindre hektisk än på fastlandet. På i princip alla bebodda öar finner man fantastiska stränder och gott om lokala tavernor, som oftast serverar klassiska rätter från det grekiska köket. Till de flesta av öarna finns också möjligheter att köpa resor som är all inclusive. Skall du bara välja en enda ö, kommer här ett par förslag:

Kreta – Ön är den största av de grekiska öarna i Medelhavet, och besöks varje år av tusentals turister – och många av dem återvänder år efter år. Här finns fina möjligheter att åka på en klassisk badsemester och slappa i solstolen, eller besöka några av öns många sevärdheter från antiken. Här kan speciellt rekommenderas det arkeologiska området Knossos i huvudstaden Heraklion, och den gamla stadsdelen i den andra större staden Rethymnon.

Santorini – Denna vackra pärla till ö är en äkta vulkan-ö som bjuder på fantastiska naturlandskap som saknar motstycke i världen. Ön är vida känd som ett av de mest romantiska resmålen i Grekland, och att besöka Santorini är en sevärdhet i sig själv, just på grund av dess unika och vackra natur. Vi kan varmt rekommendera att besöka städerna Firá och Oía, som med sina vita och pastellfärgade hus och kyrkor är belägna på klippavsatser, och ser nästan ut att ha vuxit in i klippformationerna.

All inclusive Grekland
I stort sett alla öar i Grekland har möjligheter till all inclusive-resor, där det enda du behöver tänka på är att njuta av semestern. För många resenärer är all inclusive den ultimata bekvämligheten – att inte behöva bekymra sig om kostnaderna under resans gång. För andra väger möjligheten att själv skräddarsy sin resa tyngre. I Grekland finner du båda möjligheterna!

All inclusive ferie i Grekland

Avreseflygplatser till Grekland