Sista minuten till Rhodos

Sista minuten till Rhodos

Billiga sista minuten resor till Rhodos

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Rhodos

 • Urvalda erbjudanden

 • Stockholm

 • Köpenhamn

 • Göteborg

 • Norrköping (Kungsängen)

Manousos
Manousos Dubbelrum
Rhodos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 27. sep från Stockholm 7 nätter
3 998:- Välj
Sunshine Lardos
Sunshine Lardos Dubbelrum
Lardos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 27. sep från Stockholm 7 nätter
3 998:- Välj
Katsaras Bayside Hotel
Katsaras Bayside Hotel Studio Rum
Kremasti, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 30. sep från Stockholm 7 nätter
4 498:- Välj
Hillside Studios & Apartments
Hillside Studios & Apartments Superior dubbelrum (utsikt mot trädgård)
Faliraki, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 18. okt från Stockholm 7 nätter
5 120:- Välj
Sea Melody
Sea Melody Dubbelrum
Ialyssos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 27. sep från Stockholm 7 nätter
5 133:- Välj
Hotel Ziakis
Hotel Ziakis Studio (utsikt mot berg)
Pefkos, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 28. sep från Göteborg 7 nätter
7 344:- Välj
Savoy Hotel
Savoy Hotel Economy dubbelrum
Rhodos by, Rhodos, Rhodos och Kos, Grekland 28. sep från Göteborg 7 nätter
7 569:- Välj
Bedöm resmål (270 omdömen)
4.6

Rhodos är ett fantastiskt resmål

…. vilket miljoner svenskar redan upptäckt, och med en billig sista minuten resa får du möjligheten att på en och samma resa uppleva allt från fantastiska badstränder, till synes oändligt med soltimmar, unikt stads- och kulturliv, svårslagna kulinariska upplevelser och inte minst en fantastisk natur.

Kristallklart vatten, gyllene stränder och härlig semesterstämning

Rhodos ligger i det soligaste hörnet av Grekland, och vädret här är inget mindre än fantastiskt. Om du gillar fart och fläkt, så är både Rhodos stad och Faliraki passande resmål. Med en billig sista minuten resa till Faliraki, får du uppleva vad som många betraktar som den bästa stranden på hela Rhodos, och här finns en mängd strandaktiviteter, exempelvis bungyjump och vattenskidor.

Vill du hellre ha en lite mer stillsam och avkopplande semester, är städerna Lindos, Pefkos och Kalithea att rekommendera. Om du är ute efter surfing och vindsurfing, är det stränderna vid Trianda och Ixia som gäller. Stränderna på Rhodos är antingen ljusa sandstränder eller småstensstränder, och alla badställen bjuder på samma härliga, klara vatten. De små stenarna ser till att skapa levande och färgglada stim av fiskar precis vid vattenkanten – en eftertraktad strandegenskap för dig som gillar att snorkla.

Överallt finns också barnvänliga aktiviteter, och kvällarna njuts med fördel på någon av de många lokala tavernorna. Med humana priser och mycket lokalproducerat kan du njuta ett gott glas vin, Retsina eller en kall öl, och varför inte en härlig måltid med skaldjur från Medelhavet, utan att plåga varken samvetet eller plånboken.

Rhodos stad

Atmosfären i Rhodos andas medeltid, charm och folkliv, och i Rhodos stad finner du en mängd oemotståndliga kaféer, inbjudande restauranger och ett festligt nattliv. Här finns fantastiska butiker med kläder, handarbeten och souvenirer, och i den gamla stadsdelen sker kommersen på små, trevliga och trånga gator, mitt bland de storslagna byggnaderna som ger Rhodos stad sin unika prägel.

Rhodos stad är flera tusen år gammal, och det var vid stadens hamn som den enorma statyn Kolossen skulle ha stått – statyn som avbildade solguden Helios. I dag fungerar hamnområdet som en lokal träffpunkt, och här samlas man helt enkelt för att träffas, språkas och umgås på typiskt avslappnat grekiskt manér.

För att ta del av denna unika atmosfär behöver du bara boka en billig sista minuten resa till Rhodos. Här väntar sedan en uppsjö läckra restauranger, barer och kaféer, och de flesta soltörstiga svenskar säger inte nej till att njuta en kall öl i den grekiska kvällsbrisen, och blicka ut över båtarna som guppar i hamnen.

Om du bara skall besöka en sevärdhet i Rhodos, så är ”Stormästarens Palats” (Palace of the Grand Master of the Knights of Rhodes) något att varmt rekommendera. Det tilltalar både barn och vuxna, och har både en fascinerande historia och en intressant arkitektur. Rhodos stad är naturligtvis mycket mer än urgammal kultur, och staden bjuder på allt från spännande marknader och intressanta museer, till vackra kyrkor och andra historiska byggnader.

Ö-luffning, biltur och fjärilar

Om du vill ha en dag med verklig avkoppling, så åk en tur till den lilla ön Tilos. Det är som att kliva tillbaka i tiden när du kommer till ön, för här finns knappast mycket mer än total stillsamhet. Ta gärna en lång promenad och runda av med god måltid i hamnen, innan du vänder tillbaka till Rhodos.

På Rhodos kan det vara en god idé att hyra en bil och köra en tur runt ön. Visst finns jeep-safari och allehanda andra aktiviteter att tillgå, men varför inte köra en runda på egen hand? På så sätt kan du stanna på de ställen du själv vill, och uppleva Rhodos precis på det sätt du själv vill. Du kan köra upp i bergen, som ligger mitt på Rhodos, se de små lokala byarna, och hitta fantastiska utsiktspunkter på vägen.

Besök gärna fjärilsdalen, som ligger ungefär 20 km från Rhodos stad. Tusentals med fjärilar samlas i denna gröna dal under sommaren, och det är en oförglömlig syn att se alla de vackra, färgglada fjärilarna sitta i stora grupper på träd, och i buskar och bland blommor. Det finns också fina vandringsmöjligheter i fjärilsdalen och i närliggande omgivningar.

Sök sista minuten resor med avresa från Danmark, Norge och Finland:
Afbudsrejser til Rhodos | Restplasser til Rhodos | Pakettimatkat Rhodos

Resebolag med sista minuten resor till Rhodos

 • Billiga sista minuten-resort med Airtours
 • Billiga sista minuten-resort med Apollo
 • Billiga sista minuten-resort med Escapeaway
 • Billiga sista minuten-resort med Mixx Travel
 • Billiga sista minuten-resort med Nazar
 • Billiga sista minuten-resort med SOLFAKTOR
 • Billiga sista minuten-resort med Sunweb
 • Billiga sista minuten-resort med TripX
 • Billiga sista minuten-resort med TUI
 • Billiga sista minuten-resort med Turkietresor.se
 • Billiga sista minuten-resort med Ving

Sista-minuten resor till Grekland

Avreseflygplatser till Rhodos

Hitta resan till Rhodos här

Läs mer på vår blogg