Bild på småbåtshamn vid solnedgången med många båtar och yachter, med byggnader i bakgrunden.

All Inclusive-resor till Mallorca

Billiga All Inclusive resor till Mallorca

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Malmö

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Mallorca

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

  • Malmö

  • Norrköping (Kungsängen)

TUI Suneo Lagomonte
TUI Suneo Lagomonte Dubbelrum
Alcudia 5. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
8 036:- Välj
Palia Dolce Farniente
Palia Dolce Farniente Dubbelrum standard
Cala dor 26. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
8 630:- Välj
Playa Dorada Aparthotel
Playa Dorada Aparthotel Lägenhet (havsutsikt) med balkong eller terrass
Cala Millor 25. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
8 964:- Välj
Hotel Mariant Park
Hotel Mariant Park Dubbelrum med balkong
Mallorca 27. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
8 987:- Välj
Hotel Castell Dels Hams
Hotel Castell Dels Hams Standardrum
Porto Cristo 27. jun från Göteborg 7 nätter
All Inclusive
9 845:- Välj
TUI Blue Grupotel Mallorca Mar
TUI Blue Grupotel Mallorca Mar Tvårummare
Cala Bona 21. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
10 068:- Välj
BlueSea Costa Verde
BlueSea Costa Verde Dubbelrum med balkong
El Arenal 7. jul från Göteborg 7 nätter
All Inclusive
10 216:- Välj
ILUSION Markus & SPA
ILUSION Markus & SPA Dubbelrum Twin (två sängar) med balkong/terrass
Can Picafort 10. jul från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
10 265:- Välj
Hotel Globales Playa Santa Ponsa
Hotel Globales Playa Santa Ponsa Dubbelrum Twin (två sängar)
Santa Ponsa 28. jun från Göteborg 7 nätter
All Inclusive
10 855:- Välj
Globales Mimosa Hotel
Globales Mimosa Hotel Dubbelrum standard
Palma Nova / Magaluf 1. jul från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
11 335:- Välj
Hotel Ilusion Calma & Spa
Hotel Ilusion Calma & Spa Dubbelrum med balkong
Can Pastilla 7. jul från Göteborg 7 nätter
All Inclusive
11 537:- Välj
Riu Playa Park
Riu Playa Park Dubbelrum
Playa de Palma 29. jun från Norrköping (Kungsängen) 7 nätter
All Inclusive
15 133:- Välj
Iberostar Selection Albufera Playa
Iberostar Selection Albufera Playa Premium dubbelrum
Playa de Muro 1. jul från Malmö 7 nätter
All Inclusive
28 877:- Välj
Bedöm resmål (22 omdömen)
4.8

Upplev Mallorca med all inclusive

Mallorca har det mesta av vad man kan begära av ett resmål i solen. Med sitt härliga klimat och fantastiska sevärdheter, bjuder ön på en värld av möjligheter – inte minst om resan skall vara all inclusive.

Stränder på Mallorca
Mallorca bjuder på några av de finaste stränderna i Europa, och det är enkelt att hitta en strand som passar ens egna behov. De flesta stränderna ligger på den södra och östra delen av ön, och är i regel välbesökta, speciellt under sommarmånaderna. Dessa stränder är också de mest barnvänliga, och bjuder på flera former av vattenaktiviteter för både stora och små. Här är ett par förslag till dig som är redo för en tur i vågorna:

Es Trenc – Stranden ligger i ett naturskyddat område och omgivningarna är därför inte ödelagda av turism och stora hotell. Här finner du den finaste, vita sanden, komplett med turkosblått vatten. Här finns gott om plats att både bygga sandslott och spela strandtennis, då själva stranden är över 2 km lång. Här finns också fina möjligheter att äta lunch på någon av de små strandbarerna.

Playa de Mallorca – Denna strand är för dig som gärna vill bo nära staden, men samtidigt ha möjligheten att ta ett dopp i det friska Medelhavet. Stranden ligger öster om Palma och är flera kilometer lång. Här ligger många hotell med all inclusive-möjligheter – ofta bara ett stenkast från vattnet.

Magaluf Beach – Stranden ligger på den sydvästra delen av ön och är ca 900 meter lång, med en förhållandevis ny strandpromenad. Här finner du massor av aktiviteter med vatten som tema – allt från vattenskidor och jet-ski till bananbåtar och skärmflygning. Stranden är omringad av hotell och större anläggningar med allt man kan önska av ett fartfyllt resmål, och området lockar många unga och festglada besökare.

Läckra spanska tapas
Mallorca är vida känt för sitt kök, och i synnerhet mallorcanska tapas – något man naturligtvis inte får missa under sin resa till Mallorca. Många rätter serveras med Sobrassada, som är en kryddig korv av fläskkött och paprika, och som är mycket populär bland lokalbefolkningen. Därutöver finns på ön också en lokal utgåva av den spanska klassikern Paella, självklart med färska skaldjur, som varmt kan rekommenderas.

Det finns gott om möjligheter i det spanska köket, och mycket av maten kretsar kring tapas, grillade grönsaker, färsk fisk och skaldjur, och inte minst spanska kött- och korvrätter. Speciellt i huvudstaden Palma finns en uppsjö av restauranger för alla plånböcker och smaker.

Upplev den otroliga naturen
Mallorca är en frodig ö och bjuder på många vackra naturupplevelser. Utöver de många stränderna och de små charmiga vikarna, finns också massor av upplevelser runt hörnet – bara man är redo att snöra på sig vandringskängorna och låta kroppen få lite motion. Här är ett par av möjligheterna:

Serra de Tramuntana – en fantastisk bergskedja belägen i det nordvästra hörnet av Mallorca. Här finns vackra vandringsleder att utforska och ett bedårande landskap att betrakta och beundra. Om man gör en vandring i området, kan det varmt rekommenderas att göra ett uppehåll i den pittoreska staden Soller.

Soller – staden som är vackert belägen i bergen, är speciellt känd för sina gamla spårvagnar som fortfarande är i bruk. Tågen går mellan centrum och hamnen, där det finns många mysiga restauranger precis ner mot vattnet, där man för övrigt kan ta sig en dopp efter lunchen.

S’Abulfera – är ett stort vattenområde nära staden Alcudia på den norra delen av ön. Här är det möjligt att se ett stort antal fågelarter, och speciellt omkring klipporna vid Fortmento är möjligheterna goda för att se de många och vackra havsfåglarna.

Cuevas del Drach – de fantastiska grottorna nära staden Porto-Christo i det sydöstra hörnet av ön är en upplevelse utöver det vanliga. Här blir man förd 25 meter ner under jorden till en 170 meter lång flod som löper genom grottan. Det är ett intressant äventyr och kan varmt rekommenderas för både barn och vuxna.

Mallorca bjuder på det mesta man kan tänka sig i semesterväg, och om du är den typ av resenär som inte vill tänka för mycket på planering, utan bara vill kunna luta dig tillbaka och njuta av semestern – då finns det närmast oändligt med hotell på Mallorca som har all inclusive – svårslaget bekvämt för hela familjen.

Charterresor och billiga resor till Spanien

Avreseflygplatser till Mallorca