Billiga flygbiljetter från Ängelholm Helsingborg Airport till Stockholm Skavsta, Nyköping.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Ängelholm Helsingborg Airport till Stockholm Skavsta, Nyköping

Sveriges vackra huvudstad har en pittoresk atmosfär som gör staden unik. Staden innehåller byggnader från alla åldrar ända från 1200-talet. Du finner en spännande blandning av rik historia, blandat med modern arkitektur. Stockholm är en otroligt intressant stad som måste upplevas för att kunna beskrivas!

Stockholm Skansen

Skansen räknas som det första friluftsmuseet i världen. Här finner besökare en zoologisk trädgård med hela den nordiska faunan med djur som: björn, ren, älg och järv. Skansen ligger vackert belägen på Djurgården, och själva parken innehar över 150 historiska byggnader. Det finns många andra aktiviteter såsom tropiskt akvarium, krukmakeri, och ett glasbruk. Skansen har öppet året runt och välkomnar hela familjen, gammal som ung.

Sagolekhuset Junibacken - Stockholm

Mitt i Stockholm, på Djurgården ligger det magnifika sagolekhuset Junibacken. Här kan barn och vuxna få uppleva Astrid Lindgrens spännande berättelser, och möta andra välkända sagofigurer. På Junibacken finns både teaterföreställningar och roliga annorlunda utställningar. Som avslut på dagen är det lämpligt att besöka dess restaurang. Härifrån har man också en hisnande utsikt över Stockholm.

Shoppa loss i Stockholm

En av de främsta anledningar till varför många besöker Stockholm är dess stora shoppingutbud.

Åhléns City - ett stort varuhus i centrala Stockholm, med ett bra urval av designer-kläder. Du finner även skönhetsprodukter, köksartiklar och inredning.

PUB är ett av Stockholms klassiska varuhus som invigdes år 1882. Du finner varuhuset på Hötorget, och här kan du köpa allt från street-wear, till mer sofistikerat mode.

Sturegallerian invigdes år 1989, och är det mest exklusiva köpcentrum i centrala Stockholm. Du finner här ett bra urval av exklusiva varumärken, och ett par restauranger som Sturehof och Tures. Även den populära nattklubben Sturecompagniet ligger belägen här.

Missa inte chansen att få uppleva fantastiska Stockholm. För att ta del av erbjudandet bokar du dina flygbiljetter från Ängelholm-Helsingborg-Airport till Stockholm-Skavsta-Nyköping.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.