Flyv til skønne Stockholm

Billiga flygbiljetter till Stockholm

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.

Åk med billiga flygbiljetter till Stockholm (Arlanda)

Stockholm är Sveriges huvudstad och landets centrum för kultur, media och politik. Staden grundades under tidigt 1200-tal och i tätorten bor idag ca 1,4 miljoner människor. Hit åker turister för maten, designen och dess unika utbud av museer. Staden är dessutom värd varje år när Nobelpriset delas ut. Stockholm Arlanda flygplats ligger i Stockholms län och räknas som Sveriges största internationella flygplats. Härifrån kan du hitta billiga flygbiljetter till över 160 destinationer i världen. Åk med billiga flygbiljetter till Stockholm Arlanda flygplats!

Stockholm- mitt i Skandinaviens hjärta

Stockholm är belägen mitt i Skandinaviens hjärta, och har kommunikationer i världsklass. På endast 20 minuter kan du vara på Arlanda flygplats med snabbtåget Arlanda express. Har du tid över innan ditt flyg, så ska du inte missa Arlandas stora utbud av taxfree-butiker. Här finns allt för den som är sugen på shopping.

Stockholm bjuder på många sevärdheter. En av Stockholms äldsta bevarade byggnader är Riddarholmskyrkan från sent 1200-tal. Missa inte heller att besöka Stockholm slott som är en mix av romerskt palats och fransk renässans. Du finner dessutom tre av UNESCOS världsarv i Stockholmsområdet: Drottningholms slott, Birka och Skogskyrkogården.

Tack vare att staden är byggd på 14 öar och med knappt några höghus, så har huvudstaden ett unikt landskap med många perfekta utsiktsplatser. Från Kaknäs tornet sänds Sveriges TV och radio, och det 155 meter höga tornet bjuder också på en fantastisk utsikt över Stockholm och dess omgivningar.

Man brukar räkna Stockholm som en av världens mest museitäta städer med sina 70 olika museer. De mest välbesökta är Skansen och Vasamuseet med regalskeppet Vasa, båda belägna på Djurgården. Kommer du under sommaren ska du inte missa att Stockholm är arrangör av Stockholm Pride och Stockholm kulturfestival.

Åk med billiga flygbiljetter till Stockholm Arlanda flygplats!

Hitta resan till Stockholm här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK