Covid-19 - UD:s reseinformation
Find billige flybilletter til Amsterdam

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Amsterdam, Schiphol.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Amsterdam, Schiphol

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och har attraktioner för att underhålla besökare i alla åldrar. Amsterdam är ett perfekt resmål för dig som vill uppleva en stad fylld av historia och charm. Med museer i världsklass, konserter, teatrar, Heineken-bryggeri och härliga restauranger, finns det finns aldrig brist på saker att göra i Amsterdam.

Gå inte miste om möjligheten till att uppleva Amsterdam - boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm Arlanda till Amsterdam Schipol!

Heineken historiska bryggeri i Amsterdam

En av Amsterdams mest besökta attraktioner är utan tvekan Heineken historiska bryggeri. Det interaktiva museet tar med dig på en spännande resa genom världen av en av Europas mest populära pilsner. Bryggeriet har fyra våningar av multimedia utställningar, historiska bryggeri föremål och en öl-provningsbar. Missa inte att testa på ”Brew Your Ride”, som är ett 4D-äventyr som ger besökaren möjlighet att upptäcka hur det är att vara en Heineken flaska.

Amsterdam - Konserter och spännande utställningar

Royal Concertgebouw är en av världens mest kända konserthus, hyllad för sin utmärkta akustik. Den imponerade byggnaden stod klar år 1888, och har sedan dess varit centrum för klassisk musik i Nederländerna. Har du möjlighet ska du definitivt passa på att gå på ett av deras berömda orkesterframträdanden i denna pampiga byggnad.

En populär turistattraktion i det gamla hjärtat av staden, är Amsterdam Dungeon. Den här attraktionen tar dig på en 80 minuters lång rundtur genom Amsterdams mörka historia. Utställningen utlovar både skatt och skrik med sina gripande berättelser och toppmoderna specialeffekter. Besökare utlovas många överraskningar längs vägen, och garanterar en upplevelse med mörka fängelsehålor, professionella skådespelare och djävulska torterare.

Till Arlanda flygplats tar dig du snabbt och bekvämt med Arlanda express-tåg. Passa på att fynda på flygplatsens stora utbud av taxfree-butiker innan din avresa. Missa inte att boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm Arlanda till Amsterdam Schipol!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.