Covid-19 - UD:s reseinformation
Find billige flybilletter til Amsterdam

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Amsterdam, Schiphol.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Köpenhamn till Amsterdam, Schiphol

Amsterdam har gott om museer, shoppingstråk, teatrar, gränder fyllda med otaliga café-terrasser, historiska monument och det finns fortfarande mer att upptäcka. Du hittar massor av sevärdheter i Amsterdam både för familjer med barn, och för unga som gamla.

Gå inte miste om möjligheten till att utforska Amsterdam- Boka dina flygbiljetter från Köpenhamn Kastrup redan idag!

Amsterdam- en stad fylld av roliga aktiviteter!

En av Amsterdams mest roliga och interaktiva attraktion är Madame Tussaud. Stig in i den fantastiska vax-världen på Madame Tussauds och njut av överraskande möten med kända artister, kungligheter, filmstjärnor, konstnärer och mer! Amsterdam Science Centre NEMO kombinerar både utbildning, underhållning och en fantastisk utsikt över staden från takterrassen.

Amsterdams kungliga slott- Koninklijk Paleis

Det kungliga slottet, Koninklijk Paleis är beläget på Amsterdams Dam Square. Det består av tre palats som fortfarande används av den holländska kungliga familjen. Det används för statsbesök, prisutdelningar och andra officiella mottagningar. När slottet inte används av den kungliga familjen, är det öppet för allmänheten. Som besökare kan man utforska historiska utställningar, den magnifika interiören och upptäcka dess rika arkitektur.

Coster Diamonds har en av Amsterdams största samlingar av stenar och diamanter. Varje år besöks utställningslokalerna av 340.000 besökare. Här får man se Coster Diamonds skickliga hantverkare i arbete, få gratis guidade turer som visar processen där man skär och polerar diamanter. Coster Diamonds har fått förtroendet att utföra polering av många berömda diamanter. De fick i uppdrag av prins Albert av England att åter-polera den fantastiska "Mountain of Light", en blå-vit diamant som tillhör Englands kronjuveler. Du ska inte heller gå miste om deras taxfree-shopping, där du får möjlighet att köpa vackra stenar och diamanter till bra priser.

Passa på redan nu att boka dina billiga flygbiljetter från Köpenhamn Kastrup till Amsterdam Schipol!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.