En pittoresk kanal omges av husbåtar och byggnader, upplyst av kvällsljus som bidrar till en mysig stämning.

Billiga flygbiljetter till Amsterdam, Schiphol

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Amsterdam, Schiphol

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
26. aug 9. sep
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
Norwegian Direkt
Från kr. 1 333:- Välj
27. aug 11. sep
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 381:- Välj
29. aug 2. sep
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
Norwegian Direkt
Från kr. 1 448:- Välj
30. aug 2. sep
ARN
AMS
AMS
ARN
KLM Direkt
Norwegian Direkt
Från kr. 1 606:- Välj
26. dec 2. jan
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
SAS Direkt
Från kr. 1 724:- Välj
24. jul 28. jul
ARN
AMS
AMS
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 908:- Välj

Hitta billiga flygbiljetter till Amsterdam

Amsterdam är både vacker och mysig, och det är en av de städer i Europa, som är många svenskars favorit-storstad. Glid med i stadens behagliga tempo och få en praktfull semester.

Museernas stad

Amsterdam har mer än 60 olika museer, och här finns något för alla smaker och åldrar. Bland annat kan du besöka det hus, som den judiska flickan, Anne Frank, bodde i, medan hon skrev sin berömda dagbok under andra världskriget. Är du intresserad av fotografering, är Amsterdams Foam-museum, ett måste att besöka. Amsterdam hör till en av de viktigaste huvudstäderna när det kommer till just fotografering.

Dessutom kan du se både Van Gogh-museet, Kungliga Slottet, flera historiska museer, samt ett museum med väskor och plånböcker.

Nordeuropas Venedig

Amsterdam är känt över hela världen för sina många, vackra kanaler, som byggdes på 1600-talet. Du kan gå runt och njuta av åsynen av de många olika kanaler, kanalhus, husbåtar och mer än 1000 broar, eller så kan du ta en kanaltur. Väljer du kanalturen, kommer guiden att berätta om kanalernas historia, om kanalhusen och alla de platser som du ser på turen. Du kan också välja en ”Canal hopper” -dagsbillet, där du kan ”hoppa” av och på olika kanalbåtar, precis när du har lust.

Det goda livet i Amsterdam

Många förknippar Amsterdam med avkopplande caféer, livliga nattklubbar och mysiga musikställen som Leidseplein och Rembrandtplein. Föredrar du det goda, rika kulturlivet, ska du inte missa att besöka den moderna Westergasterrein. Denna tidigare gasfabrik har renoverats, och är idag en fantastisk teater, utställning- och festivalplats. Här finns dessutom en park, och det bjuds på många olika barer, caféer och restauranger.

Öl och shopping

En av de mest uppfriskande sevärdheterna i Amsterdam är det så kallade “Heineken Experience”, vilket är mycket mer än bara ett museum. Här sätts alla dina sinnen på prov, samtidigt som du professionellt blir presenterad för öl-världen. Så med en billig flygbiljett till Amsterdam, kan du komma ner och se allt i detta gamla Heineken-bryggeri, som idag är topp-moderniserat.

Om du föredrar en mer stilla och lugn shopping, har Amsterdam också något för alla smaker. Det finns ett stort hav av olika modebutiker, konst- och designbutiker, och olika marknader som säljer allt från tropisk fisk, böcker och gamla fotografier, till, ja, tulpanlökar.

Flyg till Amsterdam

Du kan lätt hitta billiga flygbiljetter till Amsterdam via vår sökmotor. Du kan enkelt söka fram priser från många olika flygplatser och jämföra det billigaste, bästa och snabbaste priset.

Populära flygplatser med avresa till Amsterdam, Schiphol

Populära resmål i Norra Europa