Find en billig flybillet til Beirut

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Beirut.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Beirut

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Arlanda till Beirut

Beirut är Libanons huvudstad och har en befolkning på 2,1 miljoner invånare. Staden är belägen på en udde på östra sidan av Medelhavet. Man brukar kalla Beirut för Mellanösterns Paris, detta tack vare dess populära utomhus café-kultur och den europeiska arkitekturen.

Beirut har många intressanta sevärdheter och platser att besöka- Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda!

Testa dina golf-färdigheter i Beirut

Passa på att golfa på "The Golf Club of Lebanon". Denna berömda klubb har funnits sedan år 1923, och är en trevlig, samt vacker oas som bjuder på många olika banor för den som utmana sina golf-färdigheter. Golfklubben ligger i anslutning till den internationella flygplatsen, och dess närhet Medelhavet gör det till en unik plats.

Beirut- Historiska sevärdheter och rikt uteliv

Beiruts stadskärna "Downtown" ligger bredvid hamnen och Beirut Marina. Denna del av staden låg i ruiner under kriget, och hit kan du gå för att beundra historiska byggnader och gamla kyrkor. Missa inte den berömda moskén al-Omari, som på 300-talet före Kristus var ett hedniskt tempel som långt senare blev omgjort till en moské. Området är också hem för Mellanösterns äldsta kyrkor- Melkite.

Ashrafieh är området du skall gå ut i om du vill uppleva Beiruts moderna nattliv. Sent om kvällarna vaknar Beiruts nöjesliv, och de bästa klubbarna ligger kring Monot Street och Gemmayze. Kring Monot Street finner man också en stor variation av både restauranger, pubar och ett fler-tal trendiga nattklubbar.

Beiruts Internationella flygplats

Beiruts flygplats Rafik Hariri är landets enda internationella flygplats. Flygplatsen ligger 7 km söder om Beirut, och är ca 10-15 minuters bilresa från stadens centrum. Har du hyrt en bil så finns parkering tillgänglig på flygplatsen för en billig kostnad. Ett stort plus för flygplatsen är att det finns gratis wi-fi för alla resenärer. Flygplatsen erbjuder också ett bra utbud av duty-free shopping.

Gå inte miste om chansen att få uppleva den fantastiska staden Beirut- Boka dina flygbiljetter från Arlanda redan idag!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.