Find en billig flybillet til Beirut

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Beirut.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Beirut

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Köpenhamn till Beirut

Beirut är huvudstaden i Libanon med 2,1 miljoner invånare. Beirut är en fantastisk stad att besöka, och du kommer garanterat få se många historiska sevärdheter. Staden bjuder på sevärdheter som: De romerska baden, Pigeon Rocks, och man ska absolut inte missa stadens berömda strandpromenad Corniche. Här utlovas en otrolig solnedgång över havet och en bedårande utsikt över kuststräckan! Passa på redan idag att boka dina billiga flygbiljetter till Beirut!

Sevärdheter i Beirut

En av Beiruts mest kända sevärdheter är de fantastiska stenformationerna Pigeon Rocks. De finns i stadsdelen Raouché, längs med kuststräckan.

Beirut är känd för sina ruiner från de romerska baden. De bäst bevarade finns strax bakom stadens bankdistrikt. Dessa ruiner upptäcktes på 1960-talet, och man utförde ett par stora restaureringar i slutet av 1990-talet. Idag består området av en stor park med antika badplatser där vem som helst får bada. Gå inte miste om detta.

Vill man se den bästa utsikten över Beirut ska man bege sig till området Harissa. Detta görs bäst med bil eller med en så kallad "telefrique"- en slags lift/linbana som tar besökare upp till Harissa. Längst upp på toppen finner man bland annat en vacker staty av Jungfru Maria.

Utforska Beiruts museer

Beiruts Nationalmuseum bör inte missas. Museet erbjuder många intressanta utställningar från forntiden, järnåldern, medeltiden och även de romanska perioderna. Du finner hela 1300 olika artefakter som täcker dess tusenåriga historia.

Är du mer av en sol-dyrkare så rekommenderas det att besöka en strandklubb på Beiruts kust. Dessa strandklubbar erbjuder fantastiska spa-anläggningar, pooler, terrasser och privata sandstränder. The Saint George Yacht Club eller Riviera Beach är två populära klubbar där man får tillgång till strandklubben för ca 100 kr för en heldag.

Boka dina billiga flygresor från Köpenhamn till Beirut för att upptäcka denna magiska stad!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.