Billiga flygbiljetter från Bangkok  till Stockholm.

Billiga flygbiljetter från Bangkok till Stockholm.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bangkok till Stockholm

Sveriges huvudstad Stockholm består av hela 14 sammanlänkade öar. Stockholm är en kosmopolitisk stad med både klassisk och modern arkitektur. Turister lockas främst hit för att besöka Gamla stan, Globen, och den berömda skärgården.

Stockholms skärgård

Stockholms skärgård sägs vara en av världens mest spektakulära. Skärgården omfattar ca 24 000 öar, kobbar och skär. Från april till september finns de berömda Cinderellabåtarna. Waxholmsbolaget erbjuder regelbundna turer med färjor året runt.

Stockholm – Staden av museer

Stockholm har över 70 museer att välja mellan. Du finner allt ifrån världskända museer till flera små och mycket specialiserade såsom: Fjärilshuset och Spritmuseet. Biljett-priser ligger oftast mellan 80 till 100 kr för vuxna, och gratis inträde för barn.

På Nobelmuseet får du lära dig mer om Nobelpriset och dess grundare, liksom Nobelpristagarna.

Naturhistoriska riksmuseet är belägen i stadsdelen Östermalm och detta museum bjuder på permanenta och tillfälliga utställningar om natur och historia. Detta är en populär upplevelse för både gammal som ung.

Vasamuseet är ett måste för dig som är intresserad av fartyg och marin-historia. Museet har byggts runt det fartyget Vasaskeppet. Vasa sjönk i Stockholms hamn strax efter lanseringen 1628, och bärgades först 333 år senare. Vasamuseet ger en oöverträffad inblick i den marina historian som sträcker sig 400 år tillbaka i tiden.

Skansen är ett stort friluftsmuseum, med en imponerande djurpark där besökare får se både: älg, björn, varg, lodjur och renar.

Stockholms flygplatser

Stockholm Arlanda Flygplats är den största internationella flygplatsen i Sverige. Den ligger 40 km norr om staden, i Sigtuna kommun. Bromma flygplats är en mindre flygplats, som ligger inne i staden ca 8 km väster om centrum, främst för inrikesflyg.

Skavsta flygplats används främst av Ryanair och Wizzair. Flygplatsen är belägen 100 km sydväst om Stockholm, nära staden Nyköping.

Boka dina billiga flygbiljetter från Bangkok till Stockholm redan idag.

Populära flygplatser med avresa till Stockholm

Hitta resan till Stockholm här