Billiga flygbiljetter från Beograd / Belgrade till Stockholm.

Billiga flygbiljetter från Beograd / Belgrade till Stockholm.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Beograd / Belgrade till Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, och räknas som Nordens befolkningsmässigt största stad. Denna stad är en spännande blandning av både modernitet och tradition. Du finner allt från förstklassiga restauranger och pulserande nattklubbar, till den idylliska skärgården. Gör din nästa resa till Stockholm för att uppleva en stad där det är lätt att vila ut, och samtidigt känna på storstadspulsen!

Stockholm – utsikt från Skinnarviksberget

Den högsta naturliga punkten i centrala Stockholm heter Skinnarviksberget, och är en favoritplats bland lokalbefolkningen. Här möts man under sommarmånaderna för picknick och fester under bar himmel. Du har en fantastisk utsikt över bland annat hela Kungsholmen, Gamla Stan, och Stockholms stadshus. Ta gärna en fika på bergets lilla café, som är särskilt välbesökt när solen tittar fram.

Är du den aktiva typen och vill uppleva Stockholm från ett annorlunda perspektiv så kan du testa att paddla kajak. Det finns flera olika uthyrningsställen där du kan hyra en kajak eller kanot, och paddla för att se Stockholms olika stadsdelar och Mälarens vackra vikar. Se Stadshuset, Gamla stan, och hoppa i vattnet för ett dopp när du känner för det!

ABBA Museum – Stockholm

Är du ett fan av Abba så ska du inte missa att besöka Swedish Music Hall of Fame, där musikgruppen ABBA har ett eget museum. Museet är modernt, interaktivt och du finner allt från musiken, kläderna, och filmerna av ABBA. För att komma hit kan du ta Djurgårdsfärjan från Slussen, och hoppa av på Gröna Lund.

Flygplatser i Stockholm

Stockholm Arlanda Flygplats ligger ca 42 km från Stockholms centrum, och räknas som Sveriges största flygplats. Med Arlanda Express-tåg är du på Arlanda på bara 20 min och tågen kör utan stopp från Stockholms Central. Du åker dessutom kostnadsfritt mellan terminalerna 2,3 och 5 med Arlanda Express tåg.

Boka dina billiga flygbiljetter från Beograd-Belgrad till Stockholm redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Stockholm

Hitta resan till Stockholm här