Billiga flygbiljetter från Erbil till Stockholm.

Billiga flygbiljetter från Erbil till Stockholm.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Erbil till Stockholm

Stockholm är en fantastisk stad att besöka och den hör till en av världens vackraste huvudstäder. Du finner ett stort utbud av sevärdheter och ett rikt kulturliv. Staden stoltserar med över 750 år historia och det finns garanterat något här för alla smaker!

Cykeltur i Stockholm

Ett bättre sätt att uppleva Stockholm på, än att cykla igenom staden finns knappast inte. Med en guidad cykeltur får du uppleva huvudstaden från sin vackraste sida. Turen tar ca två timmar, och inkluderar besök på många av stadens mest kända sevärdheter och utsiktsplatser.

Det rekommenderas att ta den guiadade cykelturen som avgår från Narvavägen, intill det Historiska museet.

Fika i Stockholm

När du blir fika-sugen så har du många olika caféer och kaffebarer att välja mellan i Stockholm. Pröva gärna traditionellt Svensk bryggkaffe, eller en krämig god caffe latte. Det finns inte många Starbucks som ligger i Stockholm, men det finns dock flera svenska motsvarigheter som Waynes Coffee, och Espresso House. Man bör inte heller vara rädd för att be om en påfyllning, eftersom det ofta är gratis.

Besöker du Stockholm under sommaren så bör du inte missa ute-serveringen ”Fåfängan”. Härifrån har du en vacker utsikt över Djurgården och Gamla stan. Deras smakrika brunch är att rekommendera på lördagar och söndagar.

Stockholms flygplatser

Stockholm Arlanda Flygplats är Sveriges största flygplats, och den är belägen ca 40 km norr om staden. Bromma flygplats är en mindre flygplats, som ligger ca 8 km väster om Stockholms centrum. Bromma används främst för inrikesflyg. Skavsta flygplats används främst för flyningar av Ryanair och Wizzair. Flygplatsen är belägen 100 km sydväst om Stockholm.

Gå inte miste om möjligheten till att utforska den svenska kungliga huvudstaden. För att ta del av erbjudandet ska du boka dina flygbiljetter från Erbil till Stockholm.

Populära flygplatser med avresa till Stockholm

Hitta resan till Stockholm här