resa till Maldiverna

De billigaste 3- och 4-stjärniga charterresor till Maldiverna – lågprisöversikt

Birgitte Oxlund
Drömmer du om att koppla på en sann paradisö? Då är Maldiverna ett perfekt val för dig. Om du dessutom är mycket flexibel med dina resedatum, kan du helt säkert använda den här lågprisöversikten som utgångspunkt. Här får du nämligen en snabb överblick över 100 billiga 3- och 4-stjärniga charterresor till Maldiverna med avresa inom de närmaste sex månaderna.

Ska du resa till Maldiverna under en bestämd datumperiod? Det kan du också få hjälp med att hitta här.

En chartersemester i Maldiverna bjuder på vita sandstränder, kristallklart vatten, gröna palmer – och ett härligt, varmt, tropiska klimat.

En träbrygga med ett halmtak i slutet sträcker sig ut i det turkosa vattnet, med en båt förtöjd vid sidan och en liten palm på stranden i förgrunden.

Här kan du stänga av mobiltelefonen, luta dig tillbaka i strandstolen, blunda och slappna av. När du behöver ett svalkande dopp, kan kasta dig i det varma havet.

Längs Maldivernas kustlinjer har du också möjligheten att snorkla eller dyka ner under havets yta och möta många olika färgglada fiskar, vackra koraller och – om du har tur – en havssköldpadda.

Men när det är billigast att ta en chartersemester i Maldiverna?

Lågprisöversikt över billiga charterresor till Maldiverna

I följande lågprisöversikt hittar du 100 billiga 3- och 4-stjärniga charterresor till Maldiverna som du ska kolla in.

För dig som måste resa till Maldiverna vid en viss tidpunkt

Välj önskad avreseflygplatsen nedan. Du skickas då över till Travelmarkets sökmotor med restresor till Maldiverna. Om du ska resa till Maldiverna vid ett senare tillfälle, kan du välja en annan reseperiod i datumfältet till vänster.
Till Maldiverna från Stockholm
Till Maldiverna från Göteborg
Till Maldiverna från Malmö
(Om du inte hittar charterresor till Maldiverna i sökresultatet, är det troligt att du vill resa till Maldiverna utanför turistsäsongen.)

The Barefoot Eco Hotel
MaldivernaThe Barefoot Eco HotelMaldiverna (8 nätter)Dubbelrum Seaside med frukost
13 045:-Välj
Reethi Beach Resort
MaldivernaReethi Beach ResortMaldiverna (8 nätter)Dubbelrum Reethi Sunset Villa med frukost
16 045:-Välj

Vill du betala lite mer och njuta av en chartersemester i Maldiverna under 10–15 dagar? Kolla in vår lågprisöversikt med exotiska charterresor under mer än 2 veckor här.

Hittade du inte en bra och billig charterresa till Maldiverna?

På Travelmarket jämför vi resor från alla stora charterbolag och hjälper dig att hitta den billigaste och bästa solsemestern till alla populära destinationer.

Du kan utföra en egen sökning och jämföra priserna på charterresor till Maldiverna i vår chartersökmotor här och här.

Kanske var en chartersemester i Maldiverna dyrare än du hade förväntat dig? I den här lågprisöversikten kan du kolla priser för charterflyg till andra populära exotiska länder.

Du kan också chansa på att charterflyg till Maldiverna går ner i pris när du närmar dig avresedatum. Här kan du skapa en charterprisagent som dagligen skickar dig aktuella priser för charterresor till Maldiverna.

Foton:
Foto © istockphoto /Hydromet
Charterferie på Maldiverne © istockphoto /haveseen


 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.