sveriges bästa reseblogg

Här är Sveriges bästa reseblogg – och nummer 2 och 3

Travelmarket
Sedan början av januari har över 60 svenska resebloggar deltagit i tävlingen Sveriges bästa reseblogg och nu har vi utsett de 3 bästa bloggarna i tävlingen.
Det var många bra bloggar som deltog i tävlingen och det var mycket svårt att utse de bästa. Först valde vi ut 10 finalister, därefter de 3 bästa och till sist stod vi kvar med vinnaren.

…och vinnaren är: Fantasiresor.se

reseblogg
Fantasiresor.se blev bland annat vald som vinnare eftersom bloggen som helhet är överskådlig, användarvänlig och verkligen inspirerar till att resa och upptäcka nya platser. Dessutom är blogginläggen varierade, välskrivna och innehåller bilder av hög kvalitet.

Att man både kan få praktiska råd och inspirerande inlägg som är vackert förpackade hos Fantasiresor.se gör läsaren glad och gör att man alltid vill komma tillbaka för att få mer.

Sofia Zetterqvist som driver Fantasiresor.se säger så här om vinsten:
”Det känns så otroligt hedrande att få vinna Sveriges bästa reseblogg. Jag lägger ner väldigt mycket tid på min blogg och då är det extra kul att få en sådan här utmärkelse som lön för mödan! Jag hoppas kunna bidra till en bättre bloggvärld där kvalitet ibland får vinna över kvantitet, berättandet över selfien och där det fria ordet får fortsätta att vara fritt trots att det finansieras.

Jag är ingen person som gillar att planera in saker jättelångt i förväg utan är mer av en ”spontanare”. Därför har jag ännu inte så många resor inplanerade, men en weekend till Krakow är bokad till slutet av månaden. Jag är dessutom väldigt sugen på Iran, Tokyo, Färöarna, Korsika… ja listan är lång. Tyvärr blir den bara ännu längre för varje gång jag reser dessutom. Resebloggandet kan nog vara världens härligaste drog!”

På plats nummer 2 i tävlingen kom: Resfredag.se

sveriges bästa reseblogg 2016
Annika Myhre skriver om resor på Resfredag.se och här finns ett stort urval av inspiration, praktiska råd och personliga skildringar som förbereder dig på bästa sätt inför resan.

Bloggen har en enkel men effektiv design som gör det lätt att hitta runt.

På plats nummer 3 i tävlingen kom: Livetfråndenljusasidan.se

sveriges bästa reseblogg

På Livetfråndenljusasidan.se skriver Lisa passionerat om allt från aktiva resor till badsemester och lyckas förmedla lyckan med att resa på ett alldeles eget sätt.

Att bloggen dessutom har en mängd bra restips för barnfamiljer gör att alla sorts resenärer kan hitta inspiration här.Läsaromröstningen Skandinaviens bästa reseblogg

Parallellt med jurytävlingen Sveriges bästa reseblogg så har även läsaromröstningen Skandinaviens bästa reseblogg hållits, där läsarna har haft möjlighet för att rösta på sin favoritblogg. Även i denna tävlingen var det en svensk blogg som vann, nämligen Mary af Rövarhamn.

Ett stort grattis till alla vinnare!

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.