Nyhet: Prisgaranti på flygbiljetter | Flygprisgaranti till dig

Nyhet: Prisgaranti på flygbiljetter | Flygprisgaranti till dig

Travelmarket
På Travelmarket har vi en vision om att ge dig marknadens största och bästa utbud av flygbiljetter och som den enda resesökmotorn erbjuder vi dig nu prisgaranti på flygbiljetter.

Prisgarantin gäller för flygbiljetter som du har hittat på Travelmarket och efteråt beställt hos en resebyrå eller flygbolag. Vi återbetalar mellanskillnaden om du därefter kan hitta den beställda flygbiljetten till ett lägre pris någon annanstans på nätet.

Gör en flygsökning – och pröva att använda prisgarantin

För att flygprisgarantin ska kunna utnyttjas finns det några krav som måste uppfyllas. Bland annat dessa:

1. Du ska ha hittat din flygbiljett på travelmarket.se, varifrån du har klickat dig vidare till det flygbolag eller resebyrå som säljer biljetten. Från tidpunkten du har klickat dig vidare till reseföretaget täcker vår prisgaranti dig 8 timmar framöver, men dock senast till kl. 24.00 samma dag.

2. Prisgarantin gäller det slutgiltiga priset på flygbiljetten som du beställer hos flygbolaget eller resebyrån och inte priset som du ser hos Travelmarket. Det vill säga flygpriset inklusive eventuella avgifter samt tillägg för eventuella väskor, platsreservation, skatter och avgifter osv.

3. När du har beställt din flygbiljett hos flygbolaget eller resebyrån omfattas du av prisgarantin genom att anmäla dig till prisgarantin på travelmarket.se

Läs alla villkor och förbehåll här
– alla krav ska vara uppfyllda för att flygprisgarantin ska kunna utnyttjasLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.