Sydeuropa

Res till Sydeuropa – här är fyra storstadsfavoriter

Birgitte Oxlund
Storstäderna i Sydeuropa kan besökas året runt. Vår, sommar, höst eller vinter – de bjuder oavsett årstid alltid sina besökare på intressanta sevärdheter och spännande upplevelser.

Här nedan har vi samlat fyra av de mest populära storstäderna och skrivit kort om de olika städerna. Under varje stad finner du link till vår flygsökmotor, så du kan söka billiga flygbiljetter til Sydeuropa.

Rom

Sydeuropa

Alla bör besöka Rom minst en gång livet. Koppla av vid Trevi-fontänen, njut en middag på en italiensk restaurang, och besök stora sevärdheter som Colosseum, Pantheon, Forum Romanum, Peterskyrkan och Petersplatsen.
Sök billiga flyg till Rom och läs mer om staden här

Istanbul

Med sitt unika läge i både Asien och Europa är det inte konstigt att Istanbul är en exotisk juvel. Gå en promenad i den stora basaren, se de stora moskéerna och sultanens palats, och låt dig förföras och förtrollas av stadens unika atmosfär.
Sök billiga flyg till Istanbul och läs mer om staden här

Paris

Paris

Städernas stad, ljusets stad eller kärleksstaden – kärt barn har många namn, och Paris kan besökas året runt, oavsett om man åker på romantisk långsemester eller bara en kort weekendresa. Njut en middag på ett litet kafé, se Eiffeltornet och Louvren, och ta en promenad i Montmartre.
Sök billiga flyg till Paris och läs mer om staden här

Palma de Mallorca

Mallorcas största stad, Palma, bjuder på mycket mer än strandsemester och sangria. Här finns vackra museer, slott, kyrkor, medeltida gator med små tapas-barer och mycket, mycket mer.
Sök billiga flyg till Palma de Mallorca här

Foton:
Toppfoto © istockphoto / Franckreporter
Rom © istockphoto / Franckreporter
Paris © istockphoto / IPGGutenbergUKLtd

 Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy.