Covid-19 - UD:s reseinformation
Find billige flybilletter til Amsterdam

Billiga flygbiljetter från Bromma till Amsterdam, Schiphol.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bromma till Amsterdam, Schiphol

Amsterdam är Hollands huvudstad, och dess namn härstammar från 1100-talet, då man byggde en ”damm” på floden Amstel. Amsterdam är känd för sina lyxiga kanalhus och charmiga fasader, men staden har tillräckligt många arkitektoniska skatter för att hålla designälskare upptagna en lång tid. Åk till Amsterdam för att uppleva denna historiska och toppmoderna stad!

Fantastisk arkitektur i Amsterdam

Med en labyrint av kanaler, är det inte konstigt Amsterdam har så många pittoreska broar. Det historiska kanaldistriktet blev 2011 med på UNESCO:s världsarvslista. Staden bjuder på mer än 1500 broar, vissa är historiska, några är romantiska och flera är imponerande ingenjörskonst. Bästa sättet att upptäcka dessa anmärkningsvärda broar görs på cykel. Magere Brug, även kallad ”Skinny Bridge” är en av Amsterdams mest ikoniska vindbrygga. Bron finns med i många filmer, så denna vita bro är lätt att känna igen. En annan bro som inte bör missas är Torensluis Bron som stod färdig 1648, och som är Amsterdams äldsta bro. Den var en gång en del av en vallgrav runt Amsterdam, så det är också den största bron i staden. Man kan fortfarande se de gallerförsedda fönstren under bron som en påminnelse om det gamla fängelset en gång inrymt där.

Amsterdam - upptäck traditionell holländsk kultur

För en smak av äkta Amsterdam och den holländska kulturen, så ska du inte missa att göra ett besök på en traditionell holländsk pub som kallas ett "brunt kafé" (bruin café). Vare sig du är ute efter att njuta av atmosfären av ett traditionellt holländskt café, eller vill njuta av en sommar drink på en av stadens många terrasser så är Amsterdam den perfekta platsen att njuta av en supa.

Köp dina billiga flygbiljetter till den holländska huvudstaden Amsterdam Schipol, från Bromma – endast 20 minuters bilfärd från Stockholm!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.