Big Ben och Westminsterpalatset i London under en solig höstdag med gyllene löv.

Billiga flygbiljetter från Bromma till London.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bromma till London

London är Storbritanniens huvudstad, och staden är Europas största metropol. Floden Themsen rinner genom staden, och koras av många broar och tunnlar. Den mest kända bron är den gotiska bron Tower Bridge. London har något att erbjuda för alla smaker. Åk hit för att besöka dess alla museer, gå på upptäckt i dess vackra parker, shoppa loss på Harrods, och upplev roliga utekvällar.

London- Museernas stad

London står som värd för en enastående samling av museer. Även om London är en relativt dyr stad, så har många av de bästa museerna och gallerierna delvis fritt inträde. Till dessa räknas: British Museum, National Gallery, Victoria and Albert Museum, Natural History Museum och Tate Britain.

Bortsett från dessa världsberömda anläggningar, så erbjuder staden också ett otroligt antal mindre museer med ett mycket brett urval av ämnen. Den brittiska regeringen listar över 240 officiella museer i staden.

Ett myller av parker i London

London bjuder på många parker, allt från stora som små. De tre mest populära är Hyde Park, Regents Park och St James Park.

Hyde Park och och dess angränsande berömda trädgård ”Kensington Gardens”, utgör en stor öppen plats i centrala London. Hit kommer både besökare för att avnjuta en trevlig picknick och en stund av avkoppling.

Regents Park är belägen i norra delen av centrala London, nära stadsdelen Marble Arch. Denna park bjuder på vackra vattendrag med pilträd, samt stora öppna ytor.

St James Park är en mix av både charmiga och romantiska trädgårdar som är perfekta för picknick och att strosa runt i. St James Park ligger nära Buckingham Palace.

Ett område som är intressant att besöka är Notting Hill i North Kensington. Här finner du en livlig marknad, spännande historia, den världsberömda karnevalen och en mångkulturell befolkning

Gå inte miste om chansen till att upptäcka London! Boka dina billiga flygbiljetter från Bromma redan idag!

Populära flygplatser med avresa till London