En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter från Bromma till Visby.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Stockholm Bromma till Visby

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
15. jul 18. jul
BMA
VBY
VBY
BMA
Malmo Aviation Direkt
Malmo Aviation Direkt
Från kr. 1 376:- Välj

Från Bromma till Visby

Visby ligger bara en kort flygresa från Bromma flygplats, men det kan kännas som att du har kommit till en annan värld. Här bor bara 22 000 invånare året runt, men på sommaren blir det trots det trångt i de smala gatorna. Då är turistsäsongen nämligen i full gång och för många är Visby höjdpunkten på semestern. Den stora turismen på sommarhalvåret har gjort att Visby verkligen blommor upp under årets ljusaste månader.

Upptäck Visby och Gotland till fots

Oavsett om du bestämmer dig för att stanna i Visby eller att upptäcka de många ställena runt omkring på ön gör du det nästan bäst till fots eller på cykel. Ön är platt som en pannkaka, och det vackra landskapet är lättast att njuta av om man lätt kan hoppa av cykeln eller stanna till på olika ställen.

Styr du kosan söderut ska du inte cykla speciellt långt innan du kommer fram till Högklint. Högklint är, som namnet antyder, mest av allt en hög klint. För att vara helt precis är det faktiskt Gotlands högsta klint, och om du bestiger de 48 metrarna som toppen är får du en fantastisk utsikt över vattnet och norra Gotland.

Vill du se mer av Gotland än bara Visby med omnejd är Fårö ett populärt besöksmål. För att komma hit krävs det att du ställer cykeln och hoppar på ett lite snabbare transportmedel. Fårö ligger 55 km norr om Visby och du kan komma hit med buss, bil eller båt. Fårö har bara drygt 500 invånare, men precis som Visby fylls ön av turister på sommarhalvåret. Här lockar landskapet som är fullt av vackra stenar, klippor och stränder.

Boka dina flygbiljetter till Visby från Bromma redan idag. Det är lättast att komma till Visby genom att flyga. Visby Flygplats ligger bara tre kilometer utanför stan

Populära flygplatser med avresa till Visby