Charterresor  till Nice

Charterresor till Nice

Billiga resor till Nice

Hitta charterresor till franska stoltheten Nice

Bedöm resmål
4,4
(47 omdömen)
Med sin ändlösa sommar, sitt pulserande stadsliv, sitt historiska arv och sitt geniala läge, är den franska stoltheten Nice ett perfekt charterresmål för alla slags resenärer.

Oavsett om man kommer som ryggsäcksresenär, kärlekspar eller om man reser med hela familjen så kommer man älska de enastående solnedgångarna på Promenade des Anglais. I Nice finner man det bästa av den franska matkulturen, det mest underhållande folklivet, och Medelhavets kanske mest progressiva, avant garde-inspirerade konstscen. Med sin popularitet som resmål är det aldrig svårt att hitta en billig charterresa till Nice, så att du också kan uppleva en av Frankrikes bästa städer.

I Nice frodas den franska drömmen: långa, färgglada strandpromenader, mysiga kaféer, festliga barer och utsökta restauranger som badar i solnedgångens rosa sken. Här finns också oemotståndliga butiker, underbart rosévin, spännande gallerier, intressanta museer och en vacker blandning av både klassisk och modern arkitektur.

Nice för alla
Med billiga charterresor kan hela familjen bli förförd av denna vackra stad, och incheckade på ett av de vackra hotellen längs promenaden, eller varför inte någonstans i de många mysiga kvarteren. De vackra stränderna finns överallt, och här kan man dyka, plaska, leka och slappa i den bakande solen. Nice är en ytterst barnvänlig stad, bland annat tack vare den stillsamma atmosfär som råder här, vilket till stor del har att göra med den vänliga lokalbefolkningen och de trygga omgivningarna.

Restaurangerna bjuder på utsökt mat från det imponerande franska köket, där färska skaldjur från havet och lokalproducerat vin tillhandahålls till humana priser.

Bland stadens otaliga museer och gallerier utmärker sig Musée Matisse och Musée National Marc Chagall som de mest populära, där de världsberömda konstnärernas geniala verk finns att beskåda i enastående arkitektoniska omgivningar.

I Nice finner man ofta också barer och klubbar som man knappt trodde fanns. Här kan man om kvällen njuta av en kall drink, ett glas vin eller en öl, och verkligen känna hur stämningen släpper och blir festligare och festligare för varje timme som går. Det är inte ovanligt att borden plötsligt flyttas åt sidan och musik och dans spontant breder ut sig i lokalen.

Charterresor och billiga resor till Frankrike

Charterbolag med charterresor till Nice

Billiga charterresor med Airtours
Billiga charterresor med Escapeaway
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med Ving
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.