Viktig information om Coronavirus
Sista minuten till Nice

Sista minuten till Nice

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec.+ ospec. hotell
Till
Alla resmål
Sök

Billiga sista minuten resor till Nice

Ovanstående priser är ett urval av de billigaste resor inom de närmaste 4 veckorna.

Billig sista minuten till sköna Nice

Bedöm resmål
4,6
(131 omdömen)
Om ditt sinne längtar efter främmande nejder, och din kropp frågar efter sol och värme, så finns många av svaren i en billig sista minuten resa till det överdådiga Nice. Den vackra staden är Frankrikes femte största, och dess popularitet slås endast av de franska städernas stad; Paris.

Nice – ett resmål med många möjligheter

Älskar du både strand och stad, och letar du efter ett resmål som kan fylla båda behoven, så finns lösningen i en resa till Nice. Med sitt subtropiska klimat och sin exotiska strandpromenad är Nice så mycket mer än bara en storstad. Här finns fina möjligheter att njuta av det kristallklara vattnet från Medelhavet, men också att gå på upptäckt i Nices många museer, kaféer, restauranger och butiker. Infrastrukturen tillhör en av Frankrikes bästa, och det är därför enkelt och problemfritt att ta sig runt mellan olika områden och sevärdheter.

Det charmiga Nice
Många olika folkslag har lämnat sina spår i Nice och kringliggande områden. Något som många turister finner speciellt charmigt är Nices gamla stad, La Vieille Ville, som ligger vid marknadsplatsen Cours Saleya. Det som fascinerar mest med staden är dess labyrintliknande struktur av små mysiga gator, med sina små och spännande lokala butiker.

Utöver de många museerna som finns utspridda över hela Nice, finns också den årliga karnevalen i februari, som är en mycket populär upplevelse bland de som är kulturellt intresserade. Varje år vallfärdar turister i tusental till staden för att ta del av festligheterna.

Den lika berömda som fantastiska strandpromenaden bär namnet Promenade des Anglais, och som namnet antyder, var det en grupp välbärgade engelsmän, som 1820 anlade stråket. I dag är det något av Nices pulserande hjärta, och här sjuder staden av det färgglada folklivet alla veckans dagar.

Resebolag med sista minuten resor till Nice

Sista minuten resor med Airtours
Sista minuten resor med Ving
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.