Charterresor från Luleå (Kallax)

Charterresor från Luleå (Kallax)

Resor från Luleå (Kallax)

Billiga resor från Luleå (Kallax)

Bedöm resmål (17 omdömen)
3.9

Resor från Luleå Airport

Charterresor från Luleå (Kallax)

Swedavias flygplats Luleå Airport (LLA) är den mest trafikerade flygplatsen i Norrland. Härifrån kan du flyga både charter och reguljärt.

Från denna femte största flygplats i Sverige kan du bl.a. flyga reguljärt till de två största städerna i vårt avlånga land: Stockholm och Göteborg. Du kan flyga reguljärt med Scandinavian Airlines, Norwegian, Nextjet eller Jonair. Är du sugen på värme, finns det även härliga charterresor från Luleå Airport.

Charterresor från Luleå Airport


Längtar du bort till fina stränder, går det smidigt att boka charterresor från Luleå Airport. Härifrån flyger du på bara några timmar till bland annat härliga och soliga Kreta, Mallorca och Gran Canaria. Klassiska resmål som alltid levererar!

Till och från flygplatsen
Det är smidigt att ta sig till och från Luleå Airport. Flygplatsen ligger bara 7 km från Luleås centrum, så sträckan tar ca 10 minuter med transport. Vill du ta en taxi behöver du inte vänta länge, eftersom det finns taxibilar precis utanför ankomsthallen. Priset varierar lite, men vill du åka till Luleå centrum kostar en normalstor taxi ungefär 250 kr. Du kan naturligtvis även hyra din egen bil från en rad välkända hyrbilsföretag.

Kör du själv till flygplatsen kan det vara bra att veta att du smidigt kan förboka parkeringsplats online. Budgetalternativet är att ta bussen och Luleå Lokaltrafik har två linjebussar till och från Luleå Airport.

Faciliteter på flygplatsen
Är du hungrig och törstig kan du ta en bit mat, en fika eller en drink på flygplatsen medan du väntar. Luleå Airport har både en restaurang med bar och ett par fikaställen. Allt du behöver för att få en mysig och avslappnad stund innan äventyret börjar.

Behöver ni ett rum för er själva för möten, går det även att boka ett VIP-rum och hör och häpna: Här kan du till och med gifta dig! Med flygplatsens vigselpaket blir du och din respektive väl omhändertagna på er speciella dag.

Övrig information om Luleå Airport
Passagerare som tidigare har åkt på charterresor från Luleå Airport eller andra resor från Luleå Airport, vet att flygplatsen också kallas för ”Kallax”, eftersom det var flygplatsen officiella namn till och med 2007.

Hitta resan från Luleå (Kallax) här

Charterbolag med avresa från Luleå (Kallax)

  • Billiga charterresor med Escapeaway
  • Billiga charterresor med Nazar
  • Billiga charterresor med SOLFAKTOR
  • Billiga charterresor med TripX
  • Billiga charterresor med TUI
  • Billiga charterresor med Ving