Nice

Hotell i Nice

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Hitta ditt hotell i Nice här

Med ett fantastiskt läge på Côte d'Azur i den sydöstra delen av landet, kan Nice vara stolt över att tillhöra en av de vackraste platserna man som turist kan besöka i Frankrike.

Med dess svårslagna klimat, med solsken året runt, den äldre stadsdelens kulturskatter, och de goda möjligheterna till att hitta ett billigt hotell i Nice, är denna tidlösa pärla en av franska rivierans absoluta höjdpunkter. Det är inte utan anledning som Nice är världsberömt och lockar besökare från planetens alla länder.

Den legendariska Promenade des Anglais, som breder ut sig runt stadens kustlinje, är en av de mest populära attraktionerna i Nice. Här kan du njuta en stilla promenad, beundra den praktfulla utsikten över den bildsköna stranden, och koppla av med en café au lait vid väl valt kafé. Bland storslagen arkitektur och gemytligt folkliv är det lätt att låta tiden rinna iväg och bara njuta av livet.

Om det låter som en perfekt semester för dig, finns det också fler goda nyheter – trots sin popularitet som turistmagnet så finns det faktiskt en handfull både bra och billiga hotel i Nice och övriga Côte d'Azur. Flera av dem ligger runt Promenade des Anglais, och många bjuder på storslagna utsikter över Medelhavets klara vatten.

På andra sidan, om du tycker bättre om att semestra med lite mer aktiviteter, så finns massor att se och göra inne i staden. Några exempel är utomhusmarknaden i Vieux Nice, det storslagna kasinot vid Palais de la Mediterranee, de konstnärliga skatterna i Palais Massena, de fantastiska föreställningarna i Theatre National de Nice, och inte minst det imponerande Musee Picasso. I Nice finner du närmast oändligt med underhållning och nya sevärdheter att utforska, men staden bjuder faktiskt på ännu mer än så …

Inget besök i Nice är komplett utan ett besök i det sydfranska köket. Det finns en uppsjö matställen vid kusten, som serverar härligt färska fisk- och skaldjursrätter som är typiska just för franska rivieran. Man kan också besöka det otroligt populära shoppingcentret Galeries LaFayette, den fascinerande Cathedrale Orthodoxe Russe St-Nicholas, för att inte tala om det enorma utbudet av klubbar, barer och diskotek i det berömda nattlivet i Nice. Tillsammans med en välblandad mix av både lyx- och budgethotell, finns i Nice och övriga Côte d`Azur fantastiska möjligheter att skapa sin egen drömsemester, utan att behöva åka till en annan kontinent.

Sök hotell i Nice i vår sökmotor
Är du på jakt efter ett billigt hotell i Nice kan du hitta det i vår hotellsökmotor överst på sidan. I sökmotorn söker vi hotell från många olika arrangörer och finner det billigaste och lägsta priset till dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.