Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till Rygge.

Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till Rygge.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg (Säve) till Rygge

Oavsett om Rygge är din slutdestination eller om du ska vidare, så rekommenderas det att göra ett stopp och besöka den norska huvudstaden. Oslo ligger endast 45 min bilväg ifrån flygplatsen.

Fantastiska Oslo

Vill du se hur Oslo ser ut från havs-sidan så ska du ta en båttur på Oslo-fjorden. Detta är ett fantastiskt sätt att upptäcka flera vackra öar, se norska sommarhus eller ta ett uppfriskande dopp.Bege dig till Oslos hamn för att ta Oslo-färjan eller en turistbåt.

Oslos operahus har vunnit pris för dess fantastiska arkitektur och idag räknas det som ett av de mest populära sevärdheterna i Oslo. Operahuset är öppet varje dag och har gratis inträde. Vill man kan man dessutom gå upp på taket och beskåda en vacker utsikt över staden och Oslo-fjorden. Är du intresserad av musik så ska du inte missa chansen att få gå på en av operans populära föreställningar. Biljetter kan köpas samma dag, och är då ofta till lägre priser.

En spännande stadsdel som du inte bör missa när du besöker Oslo är Grünerløkka. Här finns många mysiga smågator fyllda med restauranger och caféer. Kommer du dagtid kan du passa på att fynda annorlunda designkläder och smycken. Denna stadsdel har också ett rikt nattliv med många musik-föreställningar och liveband som uppträder. Besök gärna bar Boca om du vill dricka goda cocktails och dansa.

Rygge Flygplats

Flygplatsen Rygge har som utgångspunkt många olika destinationer och riktigt bra erbjudanden från olika flygbolag. Flygplatsen öppnade år 2007 och har sedan dess fungerat som ett bra och prisvänligt alternativ till Oslos andra flygplatser. På flygplatsen har du två Duty-free butiker där du kan passa på att fynda alkohol, choklad, smink och parfym. Missa inte att kolla in flygplatsens särskilda månadserbjudanden.

Köp dina billiga flygbiljetter från Göteborg-Säve till Rygge Flygplats!

Hitta resan till Rygge här