Billiga flygbiljetter till Norge

Billiga flygbiljetter till Norge

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Norge

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål (194 omdömen)
4.6

Res till Norge

Norge är den västligaste, nordligaste-och faktiskt den östligaste-av de tre skandinaviska länderna. Norge ligger på en stor halvö som delas med Sverige, och i norr gränsar det också till Finland och Ryssland.

Norge är välkänt för sin fantastiska och omväxlande natur. Här finner du djupa fjordar, skogbeklädda kullar, vattenfall och en vacker lång kustlinje. Landets högsta punkt är Galdhøpiggen på 2469 m., belägen mellan Oslo och Trondheim.

Upplev charmiga Oslo

Oslo är Norges huvudstad och den tredje största staden i Skandinavien. Oslo är den demografiska, ekonomiska och politiska centrum Norge. Historien om staden kan spåras tillbaka över 1000 år i tiden och Oslo grundades 1048 av kung Harald Hardråde.

Charmen i Oslo ses i de rika förorterna Frogner och Fagerborg. Här finns många vackra trähus att kika på. Andra sevärdheter i Oslo som inte bör missas är Kungliga slottet, Rådhuset och Operahuset. För den som är intresserad att besöka stadens museum, bör göra ett besök på Vikingaskeppmuseet. Här finns två av världens bäst bevarade vikingaskepp, 1100 år gamla. Museet innehåller också flera andra viking-artefakter, vikingagravkammare och gamla skelett.

Norge – unik skidåkning

I Norge är alpinskidåkning en populär sport på vintern. De populäraste plasterna är Trysil, Oppdal och Hemsedal. Vill man uppleva fantastisk längskidåkning så är Telemark födelseplasten för detta.

I orterna Stryn och Folgefonna finns det det alpina skidanläggningar som är öppna endast på sommaren, från maj till september. Detta ger en unik möjlighet för skidåkning i endast t-shirt och kortbyxor.

Bergen är den näst största staden i Norge, och är porten till de fantastiska fjordarna i västra Norge. Staden är välkänd för dess magnifika omgivningar, och här erbjuds utmärkta vandringsmöjligheter.

Gör din nästa semester till Norge för att frossa i denna vackra destination. Köp dina billiga flygbiljetter till Norge redan idag!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Norge: Stockholm Arlanda till Oslo 3. januari till 10. januari från kr 545:-

Mest populära flygplatserna i Norge

Populära resmål i Norra Europa

Hitta resan till Norge här

Hitta inspiration till Norge här