Billiga flygbiljetter till Svalbard (Longyear)

Billiga flygbiljetter till Svalbard (Longyear)

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Svalbard (Longyear)

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
6. nov 10. nov
ARN
LYR
LYR
ARN
SAS 1 stopp
SAS 2 stopp
Från kr. 2 650:- Välj

Flyg billigt till Svalbard-Longyear från Stockholm

Högt upp mellan Norge och Nordpolen ligger Svalbard – ett resmål som definitivt förtjänar benämningen exotiskt. Hit kommer du genom att flyga till Svalbard-Longyear Airport. Flygplatsen ligger tre kilometer utanför staden, och det lättaste sättet att ta sig in till Longyear är med buss eller taxi.

Upplev Svalbard hela året

På Svalbard är det nästan vinter hela året. På sommaren ligger den högsta temperaturen på 7-8 grader, om du har tur. Några dagar kryper temperaturen precis över nollstrecket. Kommer du till Svalbard under vintern, kan du räkna med mellan 10-15 minusgrader. Till trots för de kalla temperaturerna finns det mycket att se och uppleva på Svalbard.

Under sommarhalvåret är det populärt att vandra på Svalbard. Det finns flera organiserade turer som du kan följa med på, för att verkligen få uppleva naturen och landskapet. Ett annat sätt att uppleva Svalbard är att följa med ut till sjöss. Det finns både små kryssningar och båtturer, och om du tillhör den modiga skaran kan det vara ett alternativ att hyra en kajak. Paddlar du ut omkring Svalbard kan du till exempel komma riktigt nära sälar.

Åker du till Svalbard under vinterhalvåret är det lite kallare, och det är även andra aktiviteter som erbjuds. Den här tiden på året kan du bland annat välja mellan att följa med ut på snöskotersafari, åka på längre skidturer eller uppleva hur det är att åka en tur med hundspann. Oavsett vad du har lust till, kan det vara en bra idé att kolla vilka aktiviteter som erbjuds innan du åker iväg. På grund av klimatet och vädret erbjuds inte alla aktiviteter alltid.

Skulle du vilja uppleva ännu mer natur än vad hundspann och kajakturer kan erbjuda, är det många som själv ger sig ut på upptäcktsfärd på Svalbard. Turistinformationen på ön kan hjälpa dig med att sätta ihop en tur som passar just dig.

Du kan boka billiga flygbiljetter till Svalbard från Stockholm.

Populära flygplatser med avresa till Svalbard (Longyear)

Mest populära flygplatserna i Norge

Populära resmål i Norra Europa

Hitta resan till Svalbard (Longyear) här