Billiga flygbiljetter till Molde (Aro)

Billiga flygbiljetter till Molde (Aro)

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Sök efter billiga flygbiljetter till Molde här

På norra sidan om Moldefjord ligger Molde, också känd som Rosornas Stad. Med sina 24 000 invånare är Molde inte någon stor stad, men trots storleken finns ändå gott om sevärdheter här, och den allra största kanske kan sägas vara staden i sig själv – som är otroligt gemytlig och charmig.

Namnet Rosornas Stad kommer naturligvis från stadens många rosor, vilka i stor stil har inspirerat till stadens arkitektur. Exempelvis är Rådhuset belagt med vackra rosor på taket, och på rådhusplatsen står ”Rosepiken”, eller ”Rosflickan”, en staty i brons av en ung kvinna med rosor i famnen.

Vackra och charmiga Molde
Tycker man om musik, och i synnerhet jazz, så är Molde absolut värd ett besök. Även om musikkulturen i Molde är varierad, så är jazzen en del av stadens själ och finns i princip överallt. På marknaden finner man således ännu en staty som är dedikerad till Moldes musikkultur: ”Jazzgutten”, eller ”Jazzpojken”, som går i samma stil som Rosepiken, men är ett nyare tillskott i stadsbilden, och med anledning av att staden 1992 firade 250 år. Rosepiken har varit en del av stadslandskapet ända sedan 1971.

Moldes utflyktsmöjligheter
Det finns otroligt mycket att se i Molde. Staden har med sina 24 000 invånare först och främst en stillsam och gemytlig atmosfär, men här finns också gott om attraktioner för turister. Bland annat är Moldes katedral väl värd ett besök, då den är enastående vackert dekorerad, både invändigt och utvändigt.

Vill man se lite mer av naturen så är den gröna korridoren det perfekta vandringsstråket, som löper från havet in genom Reknes Park och slutar vid en vacker utsiktpunkt. Detta vandringsstråk tar dig också förbi Romsdal-museet, som är ett av Norges största och mest kompletta folkmuseum.

Sist men absolut inte minst är en tur till utsiktspunkten Varden nästan något obligatoriskt, åtminstone för dig som vet att uppskatta en hänförande utsikt ut över natursköna omgivningar. Utsiktpunkten bjuder på en vacker panoramautsikt över hela Molde stad, fjorden och de omkringliggande öarna, och fångar verkligen Molde i all dess naturliga skönhet och charm. Med en härlig atmosfär och billiga tur-och returbiljetter är Molde ett resmål som alla har råd att besöka. Det är bara att packa väskan och ge sig iväg!

Mest populära flygplatserna i Norge

Populära resmål i Norra Europa

Hitta resan till Molde (Aro) här