Bild av en stad vid solnedgången med berg i bakgrunden och en skimrande flod eller fjord framtill.

Billiga flygbiljetter till Bergen Flesland

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flyg till Norges näst största stad – Bergen

Besök Norges näst största stad, Bergen. Staden ligger vid kusten och är omgiven av vacker natur, inklusive en massa berg.

Bergen är en internationell stad med mycket historia och tradition. Som turist eller gäst i Bergen finns det många möjligheter till upplevelser – och det är billigt att flyga dit!

Bergens historia
Bergen grundades av Olav Kyrre år 1070 och ersatte Trondheim som Sveriges huvudstad. År 1314 flyttades huvudstaden till den nuvarande huvudstaden, Oslo. Staden var Sveriges största stad på 1830-talet. Staden är inte längre den största, men har behållit sin position som landets viktigaste handelscentrum med internationella förbindelser.

Sevärdheter i Bergen
Bergen är idag en mycket modern och livlig stad med otaliga erbjudanden på kultur, restauranger, konserter och vad man annars behöver. Samtidigt är det en stad som ger tillgång till massor av naturupplevelser precis utanför centrum. Utanför centrum kan man bada, ta en tur över de Sju Bergen eller en tur på Fløyen.

Bergens Sju Bergen är ett samlingsnamn på sju berg som ligger runt om staden. Det råder fortfarande oenighet om vilka berg som ingår i de sju. Upplev dessa berg närmare genom att ta en tur över dem.

Och sedan finns det Fløibanen, som man bara måste besöka. Fløibanen i Bergen är en av Norges mest kända attraktioner. Man hittar den mitt i Bergen Centrum, 150 meter från Bryggen. Resan är en upplevelse i sig, och på toppen kan man njuta av en fantastisk utsikt över Bergen. Fløibanen kör dessutom varje dag året runt.

Skynda dig att köpa din biljett, så du kan komma iväg till Bergens vackra natur.

Populära flygplatser med avresa till Bergen Flesland

Mest populära flygplatserna i Norge

Populära resmål i Norra Europa