Big Ben och Westminsterpalatset i London under en solig höstdag med gyllene löv.

Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till London.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg (Säve) till London

London ligger på andra-plats efter Paris när det kommer till den mest besökta staden i Europa. Staden gästas av 15 miljoner internationella besökare per år, och det är inte svårt att förstå anledningarna till dess popularitet.

Spännande nattliv i London

I London finner du ett brett utbud av både barer, pubar och nattklubbar. Kring områdena Hoxton och Shoreditch finns många klubbar som framförallt spelar house och trance-musik. Klubbarna i detta område utgör hem till många av världsända DJ: s, och lockar en livlig publik.

Är du sugen på att besöka någon av Londons mer exklusiva klubbar, så är det Mayfair du skall bege dig till. Tänk på att många av dessa klubbar ofta kräver en gästlista. Musiken som spelas här är ofta av den kommersiella genren, med allt från funky house, hip hop och R&B. Några av de mest exklusiva klubbarna är China White, Maddox och Jalouse.

I Camden-området finns klubbar som spelar Indie, metall-och rockmusik. Vill man lyssna på ”Electric Ballroom” så ska man inte missa att besöka klubben Koko.

London- intressanta sevärdheter

Missa inte att besöka Westminster Abbey och Palace of Westminster. När du ändå är i området så kan du passa på att se Big Ben och Houses of Parliament. Palace of Westminster är sätet för det brittiska parlamentet, och finns med på Unescos världsarv-lista. Palatset är öppet för allmänheten för visningar av parlamentariska debatter. Rundturer finns endast tillgängliga under augusti-september, och varje lördag under hela året.

Tower of London är en attraktion du inte bör missa under ditt London-besök. Tornet är beläget sydöst om staden, och är Londons ursprungliga kungliga fästning. Detta historiska torn är över 900 år gammalt och här finns de världsberömda kronjuvelerna som vaktas av Beefeaters.

Åk med billiga flygbiljetter från Göteborg-Säve till London!

Populära flygplatser med avresa till London