Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till Stockholm Skavsta, Nyköping.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg (Säve) till Stockholm Skavsta, Nyköping

Stockholm är välbesökt bland både svenskar och internationella besökare. Stadens mest besökta sevärdheter är: Vasamuseet, Stockholms stadshus, Gamla stan och Skansen. Det finns dock mycket mer att upptäcka än så- vad sägs om att spela golf eller bli ompysslad på ett av stans spa?

Aktiviteter i Stockholm

Är du golfspelare och vill testa på en av Stockholms golfklubbar så rekommenderas det att besöka Lidingö Golfklubb. Klubben har Sveriges äldsta 18-hålsbana, och är belägen endast 15 min. från centrala Stockholm. Lidingö golfklubb är berömd för dess banor i de vackra, idylliska miljöerna. Golfklubben innehar fantastiska fairways och greener som ger en utmaning för både nybörjaren som för amatören. Klubben har riktigt bra träningsområden och mysiga klubblokaler med en förstklassig restaurang där både medlemmar och gäster är välkomna.

När du är i Stockholm så ska du inte missa att besöka något av stans spa. Stockholm innehar bland annat ett av världens bästa spa, och vill du lyxa till det ska du besöka detta bermda spa på Grand Hôtel. Detta spa är inspirerat av öarna i skärgården, och här erbjuds ett brett utbud av spabehandlingar, flera pooler, bastubad och gym.

Ett annat riktigt bra spa är Hasseludden Yasuragi. Detta är en upplevelse för alla sinnen och det allra bästa från Japan. Här bjuds det på japanska bad och flera energigivande aktiviteter. Du finner också ett brett utbud av olika spa-behandlingar och en trevlig restaurang som serverar japansk mat.

Stockholm-Skavsta-Nyköping flygplats

Stockholm Skavsta Nyköping flygplats är en internationell flygplats belägen ca 100 km sydväst om Stockholms stadskärna. Den hör till en av Stockholms fyra flygplatser, och är ett billigt alternativ till de andra. Både Ryanair och Wizzair trafikerar flygplatsen. Du tar dig smidigt in till Stockholm med flygbussarna, och resan tar ca 80 min.

Köp dina billiga flygbiljetter från Göteborg-Säve till Stockholm-Skavsta-Nyköping.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.