En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till Visby.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg (Säve) till Visby

På natursköna Gotland ligger Visby. Visby är inte någon stor stad, men däremot en av de vackraste man kan hitta i Sverige. Om sommaren surrar här av liv och det finns massor att se och uppleva – både i Visby och runt omkring på Gotland. Fördelen med Gotland är nämligen att allt är nära, så flyger du till Visby har du hela ön inom räckhåll.

Visby kallas ibland för ”rosornas och ruinernas stad” och finns sedan någon tid tillbaka på Unescos världsarvslista över de mest enastående och speciella platser i världen. Oavsett var du färdas i Visby kan du höra historiska vingslag och du behöver bara titta upp för att imponeras av ringmuren. Den började byggas på 1100-talet och är 3,5 kilometer lång och har 44 torn. Det finns med andra ord mycket att se på bara här.

Vill du uppleva mer historia än vad gathörn och gränder kan erbjuda dig finns det flera olika alternativ. Mest historia bjuder Fornmuséet på, där du kan få veta mera om både Visbys och Gotlands historia. Även Sankta Maria Kyrka, eller Visbys Domkyrka, som den också kallas, bjuder på historier från fornstora dagar.

Ät gott i Visby

Är du inte så förtjust i historia finns det mycket annat att se och uppleva. Visby brukar ibland lite skämtsamt kallas Sveriges krogtätaste stad. Eftersom staden är så liten, är det mycket möjligt att det stämmer. Här finns både finare restauranger, snabbmatsmöjligheter och små lokala caféer. Alla ställena håller inte öppet året runt, men fokuserar istället på den perioden där kommer flest gäster, det vill säga om sommaren.

Flygplatsen ligger omkring tre kilometer utanför Visby och är den tolfte största i Sverige. Där går flygbuss mellan Visby och Visby Flygplats. Du kan hitta billiga flygbiljetter från Göteborg Save till Visby.

Populära flygplatser med avresa till Visby