En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter från Göteborg (Säve) till Frankfurt Hahn.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Göteborg (Säve) till Frankfurt Hahn

Frankfurt är den största staden i den tyska delstaten Hessen. Staden bjuder på en spännande mix av rika bankirer, studenter, samt en stor blandning av olika nationaliteter. Stadens kärna, särskilt Römer-torget och parkerna vid floden Main lockar miljontals turister varje år.

Frankfurts bästa parker och oaser

Palmengarten är Frankfurts vackra botaniska trädgård. Här finns särskilda evenemang och utställningar större delen av året. Frankfurt har många otroliga parker, och en av de mest populära är Grüneburgpark, som också hör till stadens största offentliga park. Parken är belägen nära två campus till universitetet, och många ungdomar träffas där, samt många företagare joggar dit efter jobbet. Hit ska du komma om du vill känna på det äkta vardagslivet i Frankfurt.

Besöker du Frankfurt om våren eller sommaren så rekommenderas en promenad längs floden Main. Många människor kommer hit för att tillbringa en solig eftermiddag eller bara för att slappa på en gräsmatta, spela frisbee eller fotboll. Det är ett relativt lugnt område, med tanke på att det är i hjärtat av staden. Det finns dessutom flera närliggande caféer och restauranger där man kan ta en drink eller avnjuta en god måltid. En dryck du måste prova när du besöker Frankfurt är deras lokala äppelvin ”Ebbelwoi”. Bra alternativ finns i området Alt-Sachsenhausen.

Är du den sportiga typen så måste du besöka Frankfurts sportpark Kelkheim. Detta är en stor idrottsanläggning där man man spela golf (inget medlemskap krävs), utföra inomhusklättring, spela squash och andra sportiga aktiviteter.

Frankfurt- boende för alla plånböcker

Frankfurt har gott om olika alternativ för boende, men under stora mässor, kommer priserna på även de billigaste hotellen plötsligt skjuta i höjden. Det rekommenderas att du planerar din vistelse i god tid. Många av hotellen i Frankfurt ligger runt Hauptbahnhof, och du kan dessutom finna många lågbudget hotell och hostels här.

Boka din nästa resa från Göteborg-Säve till Frankfurt-Hahn och upplev denna tyska metropol!

Populära flygplatser med avresa till Frankfurt Hahn