Stor byggnad med kupoler, upplyst i skymningen. Himlen är färgglad med nyanser av blått och orange.

Billiga flygbiljetter till Jakarta

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Jakarta

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
18. dec 3. jan
GOT
CGK
CGK
GOT
Air France 2 stopp
Air France 2 stopp
Från kr. 12 625:- Välj

Flyg till färgglada Jakarta

Åk till Indonesiens huvudstad Jakarta, och upplev en metropol som inte är som andra – i positiv bemärkelse! Själva staden är ett vackert virrvarr av mångfald, om än stundtals kaotisk och väl kontrastrik, men Jakarta slutar aldrig att överraska, förbluffa och intressera. Blir upplevelsen för stark och du behöver vila, så finns stränder och paradislika öar i närområdet, och här finns även det berömda nöjesfältet ”Anchor Dreamland”.

Jakartas läge.
Indonesien är med våra mått mätt ett enormt stort land, beläget i Sydostasien, och består av sex stora öar och omkring 14 000(!) mindre. Det är därmed världens största ögrupp. Jakarta ligger på huvudön Java, och är Indonesiens kulturella och administrativa huvudstad. Själva ö-världen Indonesien ligger i Indiska Oceanen.

Sevärdheter i Jakarta.
I själva staden finns flera intressanta sevärdheter att upptäcka, uppleva och utforska. Här finns vackra katedraler från kolonialtiden, nöjesparker för både barn och vuxna, museer som innehåller både ny och gammal konst, och så självklart den vackra golfbanan Royale Golf Course. En billig och intressant sevärdhet är annars att bara promenera runt i staden och insupa den unika atmosfären, och det brokiga och färgglada skådespel till folkliv som pågår nästan dygnet runt i denna mångmiljonstad.

Har du tid så skall du självklart också ge dig ut på vattnet och upptäcka ”de tusen öarna”, kanske bättre kända som Thousand Islands! De ligger ut mot Jakartas norra kust och består av 110 öar, namnet till trots. På flera av öarna finns goda möjligheter till boende på någon lyxig semesteranläggning eller hotell, eller kanske bara ett kort besök för att upptäcka den rika floran, faunan och de vackra, vita sandstränderna.

Här finns självklart oändligt med möjligheter att slappa i vattenbrynet och koppla av på någon strand, men det finns också ett fantastiskt rikt art- och djurliv att upptäcka, både över och under vattenytan. Jakarta är en svårslagen kombination av precis allt man kan önska sig av en semester – från storstad och kultur till paradislika sandstränder och förförande vackra naturlandskap.

Mest populära flygplatserna i Indonesien

Populära resmål i Sydostasien