En person sitter på en vit sandstrand och tittar ut över det azurblå havet.

Billiga flygbiljetter till Denpasar

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Denpasar

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
20. feb 6. mar
GOT
DPS
DPS
GOT
Lufthansa Jetstar Airways 2 stopp
Jetstar Airways Lufthansa 2 stopp
Från kr. 7 823:- Välj
18. sep 2. okt
ARN
DPS
DPS
ARN
Finnair Philippine Airlines 2 stopp
Philippine Airlines Finnair 2 stopp
Från kr. 8 948:- Välj
11. sep 2. okt
ARN
DPS
DPS
ARN
Finnair Philippine Airlines 2 stopp
Philippine Airlines Finnair 2 stopp
Från kr. 8 968:- Välj
3. feb 11. feb
ARN
DPS
DPS
ARN
Turkish Airlines 1 stopp
Malindo Air Emirates 2 stopp
Från kr. 8 992:- Välj
17. okt 16. nov
ARN
DPS
DPS
ARN
Qatar Airways Indonesia AirAsia 2 stopp
Indonesia AirAsia British Airways 2 stopp
Från kr. 9 330:- Välj

En flygbiljett till skönhetens ö – Bali

INDONESIEN: Ön Bali är verkligen vacker som ett vykort, med sina praktfulla stränder, betagande vyer och en spännande och framåtsträvande kultur. På Travelmarket.se kan du hitta den billigaste flygbiljetten till detta tropiska paradis.
Många tror inte sina ögon första gången de sätter foten på den vackra ön Bali i Indonesien. Bali har enormt mycket att bjuda på, och samtidigt är flygbiljetterna numera överkomliga för de allra flesta.
Bali är en ö mellan Java mot väster och Lombok mot öster, och är en av Indonesiens sammanlagt 33 provinser. Provinshuvudstaden Denpasar ligger på den södra delen av ön.
Det är enkelt att anpassa resultaten i Travelmarkets sökmotor, så att de passar ens egna kriterier. I vänstermenyn kan man exempelvis välja om resan får ha 0 eller 3 flygbyten. Du kan också sortera resultaten efter restid. Därefter är det bara att boka och kliva på flyget till den vackra ön med sina gröna berg, tempel, palats och traditionella risodlingar – där jorden omsorgsfullt brukas av de lokala risbönderna.
Bali är dock inte bara urgammal kultur, utan också en plats där moderna sporter som dykning, segling, forsränning och framförallt surfing är populärt, främst bland de tusentals turister som flyger hit varje dag.
Andra gäster trivs bäst med kurbad och massage – Bali ligger högt upp på listan över destinationer med wellness och spa-upplevelser.
Merparten av Balis invånare är balinesiska hinduer, och kulturen är rik och mångsidig. Bali är speciellt känt för sin långt utvecklade danskultur, sina skulpturer, målerikonst och musik, samt naturligtvis den mycket vänliga lokalbefolkningen.
Helårsdestinationen Bali
Bali har ett tropiskt klimat, och ligger nära ekvatorn. Solen går därför upp klockan sex på morgonen, och går ned vid samma tid på kvällen – varje dag, året runt.
Detta ger en nästan konstant temperatur på 26-30 grader, och det är bara en regnsäsong från september till februari och sedan en torrperiod resten av året. Regnsäsong är dock ett starkt uttryck – det rör sig i regel om en halvtimmes regn på eftermiddagen. Den använder många gäster till att koppla av med en liten siesta. Resten av dagen är behagligt varm, och om man har tur så kommer en liten svalkande havsbris in från stränderna i Kuta och Nusa Dua.
Tack vare det tropiska klimatet har Bali en vidunderlig flora, som imponerar de allra flesta som besöker området för första gången. Här finns en artrik värld av blommor, från den doftande Cempakan och de speciella Waringin-träden till tusentals orkidéer. Faunan är precis lika rik, och Bali är världsberömt för Bali-tigern, de speciella Bali-boskapen, havssköldpaddor i Nusa Dua och en mängd olika arter fladdermöss.
Bali runt
Det överlägset mest kända resmålet på Bali är utan tvekan Kuta, som har en bred och lång strand ut mot Indiska Oceanen. Området har historiskt mest varit känt för sina fina möjligheter till surfing, och som ett stopp för ryggsäcksresenärer och andra turister som reser genom Sydostasien. På den tiden pratade man ofta om ”backpackarnas” tre K: Katmandu i Nepal, Khao San Road i Bangkok, och Kuta på Bali. I dag fungerar Kuta dock mest som lekplats för unga från Australien och resten av världen.
Den fem kilometer långa sandstranden är själva anledningen till att turister flockas här, och med den så följer ett väl utbyggt nattliv och en mängd restauranger och hotell. Idag är Kuta tveklöst Balis största festområde.
Strax söder om Kuta ligger flygplatsen, dit de flesta av öns turister landar. Billiga flygbiljetter är också en av orsakerna till att Bali seglat upp på listan över åtråvärda resmål på senare år.

Ubud.
Ubud är en stad som ligger mellan rismarker och branta klippor vid foten av Gianyar-bergen. Området är ett av Balis största konst- och kulturcenter, vilket i sin tur har resulterat i en välutvecklad turistindustri.
Här bor omkring 30 000 människor, och staden kan med epitetet växtvärk sägas befinna sig i ständig förändring.

Lovina.
Stranden i Lovina är 12 kilometer lång. Här råder en avslappnad atmosfär, som ligger i stark kontrast till det mer hektiska området i söder. Har man köpt en flygbiljett till Lovina, så kan man vara säker på att man får en garanterat stillsam semester. Både barnfamiljer och kärlekspar uppskattar de fina stränderna med svart vulkansand.
Här kan man dock också finna både fart och fläkt, och Kalibukbuk är det största och mest utvecklade festområdet, med hotell, barer, restauranger och massor av butiker ned mot stranden. Här finns ett brett urval av övernattningsmöjligheter och restauranger för alla plånböcker.
En tur till Kuta eller Sanur tar mellan två och en halv till tre timmar. Området är välfyllt av tempel, vackra sjöar och rismarker. Andra turistmagneter är delfin-turer och naturligtvis dykning och snorkling. Bali är enligt många så nära sinnebilden av paradiset som det går att komma.

Nusa Dua.
På Balis södra spets ligger lyxområdet Nusa Dua. Det är här man som turist finner Balis absolut bästa stränder och kvalitetshotell.
Om man gillar golf så är Nusa Dua också det perfekta resmålet. Här finns 18-håls golfbanor och god kringservice.
Nusa Dua är känt som ett av de mest romantiska semesterresmålen på Bali, och här kan man se både förälskade och gamla gifta par vandra hand i hand längs stränderna. Vill man ha lite mer fart på semestern så ligger Kuta med alla dess festmöjligheter bara 20 minuters taxiresa bort.

Sanur.
Sanur är ett exklusivt turistområde med en fin strand, ett litet promenadstråk och lugnt vatten. Här finns också en rad fina restauranger som vänder sig till turisterna i området.
Om man har köpt sin flygbiljett med tanken att resa till något exotiskt så har man verkligen träffat rätt. Det azurblå vattnet och den vita stranden blir vykortslikt tillsammans med den frodiga grönskan och en molnfri himmel.
Sanur ligger max en halvtimmes bilväg från Kuta Beach, och nära Denpasar, vilket ger en extra möjlighet att välja var man vill njuta av sin kvällsdrink.

Våldsamma vulkaner.
Ett pärlband av vulkaniska berg sträcker sig längs den norra delen av Bali, med Gunung Agung och sina 3 142 meter som öns hösta punkt. Denna vulkan, samt Batukaru, Batur, och Merebuk är fortfarande aktiva.
Det finns fyra stora sjöar på Bali: Batur-sjön i kratern av Batur-berget, Buyan-sjönn, Bratan-sjön och Temblingan.

Balis kök.
Ris med starka grönsaker, fisk eller kött, och serverat med sambal eller chilipasta är typiskt för denna del av Indonesien. Babi Guling eller stekt griskulting är en specialitet, precis som Bebek Betutu – grillad anka eller kyckling, ibland fylld med kryddor och tillagad med bananblad.
I Jimbaran-området är det populärt att servera olika typer av tillagade skaldjur direkt på stranden – en lyx som inte är speciellt svårt att vänja sig vid.
Det finns med andra ord flera fina anledningar till att hålla utkik efter billiga flygbiljetter till Bali. Travelmarket.se söker efter flygbiljetter både hos lågprissällskapen, de traditionella flygbolagen och hos resebyråer, för att hitta det flygbolag eller den researrangör som har det bästa erbjudandet just nu.

Mest populära flygplatserna i Indonesien

Populära resmål i Sydostasien