Charterresor  till Sardinien

Charterresor till Sardinien

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec.+ ospec. hotell
Till
Alla resmål
Sök

Sardinien- Medelhavets pärla!

Bedöm resmål
4,5
(37 omdömen)
Det är svårt att hitta någon Medelhavsö som bjuder på så stor mångfald på liten yta som Sardinien - från kusternas badorter till de vilda bergsmassivens byar. Efter Sicilien är Sardinien Medelhavets största ö, men den är ändå inte speciellt stor. Det tar ungefär 4 timmar att köra från norr till söder, och ön är väldigt variationsrik. En charterresa till Sardinien bjuder på sol, gröna berg, olivlundar, charmiga småstäder och långa gyllengula stränder.

Upplev det äkta Sardinen med charterresor

Sardinien är inte som övriga Italien. Visserligen blev landet en del av Italien för 200 år sedan, men fortfarande ser befolkningen sig själva som sarder, och i andra hand som italienare. Vill man uppleva det "äkta" Sardinien så ska man bege sig till bergen runt Barbagia. Här kan du uppleva den äkta sardiska kulturen och smaka på deras läckra lokala maträtter. Längst söderut på ön ligger den feniciska orten Cagliari. Ta en tur i gamla staden, se basilikan och de gamla vackra kvarteren. Cagliari har dessutom de bästa restaurangerna på ön, trevliga caféer, en fin sandstrand och ett modernt shoppingstråk. Missa inte att besöka Cittadella dei Musei, som ligger mitt i den gamla delen av staden. Ett museikomplex som består av fyra museer, här finns bland annat Museo Archeologico Nationale med en fin samling av föremål som hittats på Sardinien, från förhistorisk tid och framåt.

I öster ligger Costa Smeraldas kuststräcka som är jetsetarnas favorit. Här kan du äta på öns mest exklusiva restauranger medan du spanar ut mot pampiga lyxbåtar. Grotta del Bue Marino är en spännande grotta med hög takhöjd, vackra stalagmiter, stalaktiter och otroliga klippor. Grottan ska enligt beräkningar vara åtta kilometer lång, och den finns vid staden Dorgali på östkusten.

Åk på charterresor till Sardinien och få en unik upplevelse av historia och natur!

Charterbolag med charterresor till Sardinien

Billiga charterresor med Hideaways
Billiga charterresor med In-Italia.se
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med TUI
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK