Charterresor till Italien

Avresedag
Flexibel
+1 vecka
Reslängd
Alla
Från
Alla
Land
Alla länder
Specifikationer
Spec.+ ospec. hotell
Till
Alla resmål
Sök

Italien - upplev det bästa som landet erbjuder

Bedöm resmål
4,6
(44 omdömen)
Få länder har så mycket att erbjuda som Italien. Historia, kultur, design, vackra landskap, mat och vin är både spännande och njutningsfulla anledningar att resa dit. Genom at göra charterresor till Italien kan du uppleva det mesta av det bästa som landet erbjuder.

Italiens alla sevärdheter

Italiens huvudstad Rom, bjuder på Colosseum, Peterskyrkan, och delikata läckerheter ur det italienska köket. Är du intresserad av mode och shopping ska du absolut göra ett besök i Milano. Det är en av de viktigaste modestäderna i världen, men också Italiens viktigaste centrum för handel och affärer. Ta en båtresa till romantiska Venedig och gör ett besök vid Dogepalatset och Markusplatsen. Venedig är en av de vackraste städerna i Italien, känd för sin historia, konst, och naturligtvis dess världsberömda kanaler. Är du intresserad av historia ska du inte heller missa att besöka Neapel som är en av de äldsta städerna i västvärlden. Den är dessutom på UNESCO: s världsarvslista, och är även födelsestaden för pizza.

Italien: Charterresor för att uppleva mat och vin

Är du sugen att prova på italienskt vin så bör du besöka Piemonte. Piemonte är en grön och frodig region, med alperna mot norr som når imponerande höjder. Här finner du de ändlösa vingårdarna där det odlas några av de bästa druvorna man kan tänka sig som t.ex. Nebbiolo. Amalfikusten, mellan Sorrento i väst och Vietri sul Mare i öst, är känd som världens vackraste kuststräcka. Den lilla byn Cetara öster om Amalfi är ett hett tips om man gillar sardeller. Här fiskar man sardeller på ett gammaldags, sätt och lägger in dem i olja. Detta rekommenderas att smaka på!

Gör en charterresa till Italien - perfekt för dig som älskar livskvalitet och njutning.

Från vilka flygplatser kan jag resa till Italien?

Du kan resa till Italien från följande flygplatser: Göteborg, Växjö Kronoberg, Luleå (Kallax), Malmö, Stockholm, Umeå och Köpenhamn

Charterbolag med charterresor till Italien

Billiga charterresor med Airtours
Billiga charterresor med Allinc
Billiga charterresor med Hideaways
Billiga charterresor med In-Italia.se
Billiga charterresor med TripX
Billiga charterresor med TUI
Billiga charterresor med Ving
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK