Billiga flygresor till Italien

Billiga flygresor till Italien

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Italien

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål (215 omdömen)
4.5

Billiga flygresor till Italien

Italien är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål – och det är naturligtvis inte så konstigt! Med det fantastiska stadslivet, den robusta och romantiska naturen, den ena läckra måltiden efter den andra, det goda vinet, och de varmblodiga, högljudda, fotbollsälskande, och otroligt vänliga italienarna, kan man inte annat än att förälska sig i pastans och pizzans hemland.

Rom – storhet i alla tider

Italiens huvudstad är en av världens mest besökta storstäder, med sina omåttligt populära sevärdheter, som Colosseum, Forum Romanum, Peterskyrkan, Pantheon, Trevi-fontänen, Piazza Navona … Rom badar i ett överflöd av den ena fantastiska byggnaden, konst- eller historiska skapelsen efter den andra. Utöver detta historiska kulturarv finns ett hav av läckra restauranger, charmerande kaféer och trendiga barer, där du kan njuta din sköna semester i ”den eviga staden”. Skynda dig att komma iväg och få en upplevelse för livet. Din resa börjar med en billig flygbiljett!

Florens – överdådig skönhet och konstnärlig förförelse

När du för första gången kastar ett öga på Florens otroligt vackra domkyrka, den enastående Duomo, blir du omgående uppslukad av hela stadens själ. Den förför dig, lockar dig med några av världshistoriens största konstnärer, bildhuggare och naturvetenskapliga genier, så att du till sist knappt vet vilket ben du skall stå på. Stadens förhållandevis lilla centrum kan gott vandras igenom på en dag, men även om du reser tillbaka till Florens otaliga gånger, kommer du aldrig att hinna se alla stadens vidunderliga sevärdheter och storslagna attraktioner.

Florens slutar aldrig att överraska, och staden är en svårslagen upplevelse för både stora och små.

Alghero – Sardiniens hjärta

Mysiga Alghero är Sardiniens hjärta. Här finns enastående vackra byggnader i den gamla delen av staden, och ett virrvarr av långa, smala gator och gränder. Här finns också sköna medelhavsstränder, där både stora och små kan koppla av i solen, i den vita sanden och det varma badvattnet. Ta en promenad i staden och upplev alla de vackra sevärdheterna och byggnaderna, och smyg in på en liten bar på någon lokal ”piazza” och svalka dig med en kall öl eller ett glas vin, medan du njuter av solen och livet. Alghero är så mycket semester man kan önska sig!

Venedig – gondoler, karneval och palats

Venedig är om något känt för sina svarta gondoler, där stadens semestergäster kan bli seglade runt på sightseeing av storsjungande, svarthåriga herrar med kritstrecksrandig skjorta och hatt. Venedig är också världsberömt för sin enastående karneval, där deltagarna är utklädda i fantasifulla och färgrika dräkter. Venedig är en fantastisk stad på många sätt: havet och alla kanalerna, de otaliga och vackra husen, de imponerande och storslagna palatsen, och självaste Markuskyrkan. Här finns en elegans som är svår att definiera, och Venedig är inte en stad att läsa om. Venedig är en stad att se, känna, vara i, och uppleva.

Milano – norra Italiens pärla

Fotboll spelar stor roll i Italien, och inte minst i Milano, där två av världens största klubbar håller till. Milano kan dock bjuda på mycket mer än fotboll för sina besökare. Som modestad ligger Milano i den absoluta världstoppen, och med sevärdheter som den fabelaktiga domkyrkan, Leonardo da Vincis målning ”Den sista nattvarden”, Scala-operan och storslagna museer och gallerier, kan Milano också tävla om andra platser på världens topplistor. Milano är en italiensk mix av gammalt och nytt, och en semesterstad som passar både gammal och ung. Sök dina billiga flygresor till Italien här!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Italien: Göteborg till Pisa 13. december till 20. december från kr 254:-

Mest populära flygplatserna i Italien

Populära resmål i Sydeuropa

Hitta resan till Italien här

Hitta inspiration till Italien här

Läs mer på vår blogg