Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Hua Hin Airport

Billiga flygbiljetter från Koh Samui till Hua Hin.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Koh Samui till Hua Hin

Hua-hin är den äldsta och mest traditionella thailändska semester-resorten. Orten är belägen på norra Malackahalvön, ca 200 km söder om Bangkok. Intressant att veta om denna ö, är att Thailands kung har ett fantastiskt vackert sommarslott på ön som används regelbundet. Besökare som kommer till Hua-hin kommer garanterat känna av en speciell och gammaldags charm som detta moderna resmål lockar med.

Spännande aktiv semester i Hua-hin

Förutom soliga dagar på den milslånga stranden finns fritidsaktiviteter för hela familjen, från spännande vattensporter till golf. Är du intresserad av golf så ska du inte missa att det finns flera golfbanor av mycket hög standard. Hua-hin har nämligen den högsta tätheten av golfbanor i världsklass i Thailand. Green-avgifter och andra kostnader är för närvarande bland de lägsta i världen. Du finner en av Thailands äldsta golfbana här, Royal Hua Hin Golf Club. Klubben är belägen i hjärtat av Hua-hin sedan år 1924. Vill du prova någon av regionens nyaste golfbanor så är Black Mountain Golf Club ett trevligt alternativ. Klubben är belägen ca 1 mil väster om Hua-hin, och här finns utmanande banor både för nybörjaren och amatören.

Du ska inte heller missa att området runt staden låter dig upptäcka fantastiska parker och toppar, grottor och vattenfall.

Hua-hin Airport

Hua-hin Airport är en liten flygplats som nyligen uppgraderas till en internationell flygplats, belägen ca 15 minuter norr om Hua-hin stadskärna.Vid ankomsten till Hua-hin flygplats hittar du lokala taxibilar redo att ta dig till stan för en billig kostnad.

Hua-hin är idag en av de vanligaste bostadsorterna för svenskar som är bosatta i Thailand. Det är inte svårt att förstå varför detta paradis lockar skandinaverna. Staden välkomnar dig till en oförglömlig semesterupplevelse- Boka dina billiga flygbiljetter från Koh-samui till Hua-hin-airport för att uppleva detta resmål du med.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.