Resguide till Lissabonkusten

- Välj ort -
Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r Från 841:- - -
Charter (flyg+hotell) Från 2 460:- Från 3 212:- -
Priserna är givna per person

Fakta

Top
Lokalt namn
Estoril/Cascais
Invånare
Estoril: 5000 Cascais: 20.000

Reseförberedelser

Top

Bästa restid

Cascais och Estoril kan besökas hela året, men vill man vara säker på sommar och sol, skall man åka i perioden maj-september/oktober. Vintern är också lämplig om man vill använda semestern till att göra utflykter på landsbygden.

Lokala förhållanden

Top

Tidszon

När klockan är 12.00 i Sverige är den 11.00 i Estoril och Cascais

Kultur och underhållning

I Cascais kan man höra några av de bästa klassiska konserterna i världen. Oftast hålls konserterna vid museet Conde Castro Guimaräes.

Övernattning / Hotell

Top
Det finns många hotell i olika prisklasser i båda städerna. Särskilt Cascais är ett populärt turistmål och därför har de stora hotellkedjorna etablerat sig här. Men man kan också finna billigare hotell och pensionat. Beställ hotell i Lissabonkusten här

Lokal transport

Top

Taxi

Det är lätt att få tag på en taxi både i Cascais och Estoril. Städerna har många turister och därför är transportförhållandena goda. Taxameter används.

Övrig transport

Bussar går från båda städerna till Lissabon och till de andra större städerna.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning och för att rikta annonser. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies. Läs mer. OK