Resguide till Luzon

- Välj ort -
Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Flygbiljetter t/r - Från 5 253:- -
Priserna är givna per person

Fakta

Top
Invånare
30.795.000

Reseförberedelser

Top

Bästa restid

Från mitten av december till maj är det ingen fara för tyfoner, och vädret är underbart. I mars och april ser risåkrarna i norr helt fantastiska ut.

Lokala förhållanden

Top

Tidszon

När klockan är 12.00 i Sverige, är hon 18.00 i Luzon.

Kultur och underhållning

Kring Manila finns alla de nöjen, hjärtat kan begära. I de större städerna i upplandet och kring turistområderna arrangeras det underhållning för turisterna. Ett är säkert, det vill alltid vara möjligt att hitta ställen med musik, var man än håller till.

Övernattning / Hotell

Top
Det finns alla sorters övernattningsmöjligheter på Luzon. Vandrarhem, gästhus och hoteller med flera stjärnor eller en liten koja på stranden, om det är det man önskar. Beställ hotell i Luzon här

Lokal transport

Top

Taxi

Det finns taxi i både stora och små städer, men ute på landet, kan det vara svårare att hitta dem. Det är förhållandesvis billigt att åka taxi, även om det gäller utflykter runt i upplandet.

Övrig transport

Det finns biluthyrning i Puerto Princesa, och Filippinernas ända riktiga järnväg ligger här. Bussar kör mellan de stora städerna.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.