Strandkant med mångfärgade byggnader och flertalet båtar förankrade i det azurblå vattnet.

Billiga flygbiljetter från Malaga till Las Palmas, Gran Canaria.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Malaga till Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas är huvudstaden på Gran Canaria på Kanarieöarna i Atlanten. Las Palmas blev utnämnt till ett av svenskarnas första charterresemål, och det allra första charterplan som landade på Las Palmas flygplats var faktiskt svenskt. Las Palmas är en solsäker destination, och har mycket att erbjuda för besökaren!

Museum i Las Palmas-Gran Canaria

För den som är intresserad av att besöka museum, så erbjuder staden ”Museo Canario”. Detta museum ligger i den historiska stadsdelen Vegueta. Museet Grundades år 1879, och har en värdefull samling av arkeologiska föremål från Kanarieöarna, som är utställda i 16 hallar. Missa inte heller dess bibliotek med över 60.000 volymer. Många av dem handlar om Kanarieöarna, och dess rika arkiv omfattar perioden från 1785 fram till idag.

Atlantic Centre of Modern Art invigdes år 1989, och är en av de viktigaste referenserna för det kulturella och konstnärliga livet av Kanarieöarna. Här får man även en inblick över öarnas konst, och hur den spreds till Afrika, Amerika och Europa. Museet har flera permanenta, och tillfälliga utställningar som sträcker sig från den historiska avantgarde, till de allra senaste moderna konst-trenderna.

Las Palmas – utmärkt shopping

Stadens bästa shoppingområden ligger i Triana. Promenera gärna på den vackra gågatan omgiven av historiska byggnader. På gatorna Mesa y López finner du två stora varuhus, och massor av andra butiker. Du kan också välja att besöka en av de många köpcentrum. Det rekommenderas att besöka Las Arenas köpcentrum, som ligger på den västra delen av Las Canteras-stranden. Du finner här ett enormt utbud av butiker och massor av trevliga restauranger.

Gå inte miste om att köpa dina billiga flygbiljetter. Boka dina biljetter redan idag från Malaga till Las Palmas- Gran Canaria!

Populära flygplatser med avresa till Las Palmas, Gran Canaria