Bilden visar en livlig, solig strand med badgäster, parasoller, och ett klart turkosfärgat hav.

All Inclusive-resor till Gran Canaria

Billiga All Inclusive resor till Gran Canaria

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Gran Canaria

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Marina Elite
Marina Elite Tvårummare
Puerto Rico 3. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
6 719:- Välj
Hotel LIVVO Lago Taurito
Hotel LIVVO Lago Taurito Dubbelrum
Taurito 3. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
8 455:- Välj
Bungalows Maspalomas Oasis Club
Bungalows Maspalomas Oasis Club Bungalow
Gran Canaria 28. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
9 608:- Välj
Abora Continental by Lopesan Hotels
Abora Continental by Lopesan Hotels Adults Only Deluxe dubbelrum
Playa del ingles 27. jun från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
12 888:- Välj
Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels
Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels Adults Only Deluxe dubbelrum
San Agustin 9. jul från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
13 560:- Välj
Mirador Maspalomas by Dunas
Mirador Maspalomas by Dunas Dubbelrum
Maspalomas 10. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
14 404:- Välj
Riu Gran Canaria
Riu Gran Canaria Dubbelrum
Las Meloneras 11. jul från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
16 372:- Välj
Bedöm resmål (26 omdömen)
4.6

Gran Canaria är fullt av upplevelser

Gran Canaria är med sitt varma klimat, sin vackra natur och sina många upplevelser en perfekt destination när valet faller på en resa med all inclusive.

Härligt klimat och många möjligheter i naturen
Klimatet på Gran Canaria är varmt och behagligt. Om sommaren ligger temperaturen konstant på mellan 25 och 35 grader, medan den om vintern kan dra sig ned till ca 15 grader. I bergen är temperaturen emellertid lite svalare, och här kan man räkna med omkring 10 grader.

Vill man uppleva naturen på Gran Canaria så finns gott om möjligheter på denna sköna ö. Besök exempelvis den stora temaparken Palmitos Park, som bjuder på fantastisk natur med ett otal olika exotiska fågelarter, inklusive stora örnar. Därutöver har parken också sin egen delfinbassäng, där det under högsäsongen dagligen görs uppvisningar med de fascinerande djuren.

Utöver detta är Gran Canaria ett perfekt resmål för dig som gillar att vandra eller cykla i skogen eller i bergen. Har du inte själv en mountainbike, är det möjligt att hyra en på flera platser runtom ön. Det finns också bra cykelvägar på landsvägarna om man hellre föredrar denna typ av cykling.

Är du den aktiva typen av resenär, som hellre drar på dig vandringskängorna och ger dig ut på en lång vandringstur, har ön massor av stigsystem och vandringsleder längs floder och genom berg och grottor, som bjuder på otroligt vackra omgivningar längs vägen.

Besök exempelvis Guayadeque i Agüimes, som består av en rad grottor inne bland klipporna, där öns första urinvånare levde för länge sedan. Än i dag bor det människor i områdena kring grottorna, som följer den gamla kultur och livsstil som härstammar från den ursprungliga befolkningen.

En dag på stranden
Gran Canaria har gott om inbjudande och vackra stränder, och speciellt den södra delen av ön lockar med sina långa, härliga sandstränder. Här är ett par alternativ:

Playa del Inglés – Stranden ligger i Maspalomas på öns södra spets, och är med sina ca 5 km en av de längre och mest kända stränder på ön. Här finner man massor av underhållning för alla åldrar, och utöver det härliga strandlivet så finns här också många mysiga restauranger och kaféer som ligger direkt på stranden. Följer man stranden till sin ände, kommer man till slut fram till Maspalomasöknens vackra sanddyner, där man bland annat kan uppleva en tur på ryggen av en kamel, eller åka iväg på jeep-safari.

I staden finner man också öns bästa nattliv, där inte bara turister, utan också lokalbefolkningen festar till långt in på småtimmarna.

Playa de Amadores – denna strand ligger väster om Maspalomas, precis utanför staden Puerto Rico, och betraktas av många som en av öns absolut bästa stränder, då den bara är några få år gammal. Här är sanden verkligen kritvit, och det finns gott om plats till alla. Följer du strandpromenaden så kan du gå till Puerto Rico på ca 20 min, och väl framme väntar en uppsjö mysiga restauranger och strandbarer. I själva Puerto Rico finns också möjligheter att stilla shoppinglusten bland de många butikerna.

Aktiviteter i värmen
Gran Canaria bjuder på massor av roliga aktiviteter, och speciellt surfing, golf och dykning hamnar högt upp på mångas önskelista när de besöker ön. För surfentusiaster är det värt att veta att ön går under epitetet ”Atlantens Hawaii”, då vinden på den norra delen av ön är utomordentligt bra för just surfing. Vindsurfing är dock även populärt i söder, bland annat vid Playa del Inglés.

Vill man motionera lite mer stillsamt så finns 18 lockande hål på golfbanan. Gran Canaria har nämligen Spaniens äldsta golfklubb och här finns inte bara en, utan flera välskötta golfbanor som bara väntar på att få bli spelade på. Golfbanorna finner man primärt på den södra delen av ön.

Vill du utforska havsbotten så har du kommit helt rätt! Gran Canaria bjuder nämligen på fantastiska undervattensmöjligheter med syrgasen på ryggen. Här kan du dyka ner till ett gammalt skeppsvrak vid Las Palmas eller se de vackra djävulsrockorna vid Sardina del Norte. Självklart går det även att snorkla på Gran Canaria.

Till Gran Canaria med all inclusive
Huvudstaden Las Palmas bjuder på det mesta man kan önska av en semester med både shopping och avkoppling. Här finner du också flera av öns bästa hotell, där det självklart finns möjlighetet att dra fördel av de många all inclusive-möjligheterna som hotellen och semesteranläggningarna bjuder på. Hotellen kan också hjälpa till med att arrangera olika turer och utflykter till öns många sevärdheter och attraktioner.

Charterresor och billiga resor till Kanarieöarna

Avreseflygplatser till Gran Canaria