Strandkant med mångfärgade byggnader och flertalet båtar förankrade i det azurblå vattnet.

Billiga flygbiljetter till Las Palmas, Gran Canaria

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Las Palmas, Gran Canaria

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
16. nov 23. nov
GOT
LPA
LPA
GOT
SAS 2 stopp
SAS Direkt
Från kr. 2 071:- Välj
9. okt 23. okt
ARN
LPA
LPA
ARN
Vueling Airlines 1 stopp
Vueling Airlines Norwegian Air 1 stopp
Från kr. 2 220:- Välj
31. maj 8. jun
ARN
LPA
LPA
ARN
Norwegian 1 stopp
Norwegian 1 stopp
Från kr. 2 574:- Välj
20. jun 25. jun
ARN
LPA
LPA
ARN
SAS EasyJet 2 stopp
Vueling Airlines Norwegian Air 1 stopp
Från kr. 2 631:- Välj
24. nov 8. dec
ARN
LPA
LPA
ARN
SAS EasyJet 1 stopp
EasyJet SAS 1 stopp
Från kr. 2 845:- Välj
30. jan 18. feb
GOT
LPA
LPA
GOT
Lufthansa Eurowings Discover 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Från kr. 2 965:- Välj

Las Palmas – en färgglad storstad

Köp billiga flygbiljetter till Las Palmas och upplev ett levande storstadsliv, vackra stränder, spännande kultur och en enastående natur. Las Palmas är den största staden på Gran Canaria, och här finns något för varje smak och åldersgrupp.

Det är en otroligt trevlig stämning överallt i staden, och i den gamla stadsdelen Vegueta är det inte svårt att gå vilse bland de trånga gatorna. I en stad som Las Palmas gör det dock inte något om man går vilse. Staden har så många trevliga restauranger, mysiga barer, spännande museer, vackra kyrkor, torg och gröna parker, att oavsett var man är, så finns något nytt och spännande att uppleva. Därutöver har staden lite av en kosmopolitisk atmosfär, där människor från många olika länder gjort sig ett hem. Las Palmas är en multikulturell blandning av asiatiska, afrikanska, europeiska och självklart spanska influenser, vilket ger staden sin alldeles speciella och avslappnade karaktär.

Las Palmas fantastiska stränder

Är du lite av en strandälskare, så kommer du älska Las Palmas stränder. Här finns otaliga aktiviteter som du kan prova på, till exempel surfing, vindsurfing och jetski – bara att nämna ett par stycken. För mindre barn finns lekplatser på flera ställen vid stränderna, och sanden är gyllene, ren och fantastiskt inbjudande till att både bygga sandslott och baka in varandra med! Det kristallklara vattnet saknar motsvarighet på Gran Canaria, så det finns inga ursäkter för att inte ta sig ett dopp i böljan den blå…

Borgar, kyrkor, folkliv och läcker mat

Det är svårt att inte förälska sig i stränderna vid Las Palmas, men glöm inte bort att också ta en tur i staden. Barn och vuxna med barnasinnet i behåll kommer att uppskatta stadens borg, som skulle skydda staden mot sjörövare.

Det kan också rekommenderas att besöka stadens största kyrka, katedralen Santa Ana, som byggdes på 1500-talet, och som bjuder på många vackra målningar och utsmyckningar.

Du får heller inte missa en promenad i hamnen, där både stora yachter och containerskepp dagligen lägger till. Det råder en levande och intensiv stämning i hamnen, där människor och skepp från hela världen möts. När du har ömma fötter efter en dag med sightseeing och shopping, kan det vara skönt att slappna av och njuta en kall öl eller äta en läcker måltid på något av stadens många kaféer eller restauranger. En bra semester börjar med en billig flygbiljett – och du hittar dem här i vår sökmotor. Vi önskar dig en härlig semester på Las Palmas!

Åk en tur på landsbygden

Det kan vara en riktigt god idé att hyra en bil när du är på semester på Gran Canaria. Du hinner se det mesta av ön på bara tre dagar. Ön kan delas upp i tre områden, där naturen i varje del är mycket unik. I norr är Gran Canaria otroligt grön och frodig. Otaliga växter och blommor växer överallt, och här påminner mest ön om ett tropiskt paradis. Samtidigt är det också här som större delen av lokalbefolkningen bor, så det är här du finner det genuina Gran Canaria. I söder är naturen fullständigt annorlunda. Här kännetecknas området av öken, med sand, sand och åter sand. Det är en fantastisk upplevelse att besöka området här, och många beskriver det som en mindre version av Sahara-öknen. Det är också här de flesta turister bor när de besöker ön, så för att komma bort lite från folklivet får man bege sig inåt landet, som domineras av de vackra, gröna bergen. Här finns fantastiska dalar, där du kan uppleva vackra blommor och ett rikt djurliv, och området lämpar sig alldeles utmärkt för en vandringstur.

Du får naturligtvis inte heller missa att besöka öns fantastiska vulkan, Teide, som är en av de högsta vulkanerna i världen. En oförglömlig resa och ett minne för livet!

Populära flygplatser med avresa till Las Palmas, Gran Canaria

Mest populära flygplatserna i Spanien

Populära resmål i Sydeuropa