Med flybilletter til Spanien kan du opleve landskaber som dette

Billiga flygresor till Spanien - Svenskarna älskar verkligen Spanien!

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Spanien

Om det är de praktfulla sandstränderna, den oemotståndligt läckra maten, de passionerade spanjorerna, fotbollen, rödvinet, den vackra naturen, kulturlivet eller de vackra storstäderna, så är vi svenskar ofrånkomligt förälskade i landet. Och visst finns det en anledning!

Madrid – livsnjutning, konst och vackra byggnader

Staden med stort S, och huvudstad i Spanien är inget mindre än fantastisk att besöka. Du kan se enorma och otroligt vackra byggnader på avenyer som är bortskämda med vackra träd i till synes oändlighet. Små kaféer, där du kan sitta och njuta av en tallrik läckra tapas tillsammans med ett glas lokalt vin, medan lokalinvånarna roar sig vid borden omkring dig. Vackra butiker med kläder, böcker eller lokalt producerade varor.

Till Madrid åker man inte för berömda sevärdheter á la Barcelona, Rom eller Aten. Madrid har istället sin helt egen känsla av dynamisk storstad - en stad som hela tiden utvecklas, förändras och följer med i tiden, men där man också förstår värdet av att leva livet och njuta av nuet.

Här finns otaliga små och stora konstgallerier, med Prado-museet som den världskända kronan på verket. Här finns haute couture och modemedvetna människor som saknar motstycke i Spanien, och här finns landets hippaste nattklubbar, där du kan dansa och roa dig till långt in på småtimmarna.

Besök Madrids vackra slott, det imponerande Plaza Mayor, eller någon av stadens många och roliga marknader, där du kan köpa all världens souvenirer.

Skynda dig att köpa en billig flygbiljett till Madrid, och upplev Spaniens praktfulla huvudstad på riktigt!

Barcelona – strand, spännande arkitektur och en fantastisk gästfrihet

Kataloniens huvudstad Barcelona, är en av svenskarnas absoluta favoritstäder i världen, och det finns naturligtvis en bra anledning till detta!

Staden ligger precis vid Medelhavet, vilket skapar den speciella egenheten att du kan kombinera skönt strandliv med fantastiska stads- och kulturupplevelser.

Barcelona är en progressiv och levande storstad, där det aldrig blir för mycket av det goda, och en stad där man ofta värdesätter skönhet, glädje och livskvalitet framför mer praktiska mål.

"Här finns några av Spaniens mest berömda restauranger, och otaliga kaféer med den läckraste av medelhavsmat. Som de flesta vet finns här även en storslagen arkitektur, vars upphovsmakare visar på ett ständigt experimenterande och nyskapande. Inte minst är detta synligt på kyrkan Sagrada Familia, ett av Gaudís arkitektoniska mästerverk. Här finns också marknader med grönsaker och frukter som du aldrig förr skådat hemma i Sverige, och så sist, men absolut inte minst; fotboll i världsklass."

Barcelonas invånare är otroligt gästfria människor, och här blir du ofta mottagen med öppna armar, som vore du uppvuxen i staden.Vill du upptäcka Spanien, så är det aldrig för sent att köpa billiga flygresor till Barcelona!

Skönt strandliv på Spaniens solkuster

Är det en badsemester du är ute efter, så är Spanien ett svårslaget resmål. Längs hela landets kust ligger helt fantastiska stränder, och det gäller oavsett om kusten heter Costa Brava, Costa Blanca eller Costa del Sol.

Calella på Costa Brava ligger i ett område med många små vikar med underbara sandstränder och kristallklara badvatten. Här dras fiskebåtarna upp på stränderna om aftonen, och hela området andas en mycket gemytlig stämning, med dess många butiker, restauranger och barer. Omgivningarna är sällsynt natursköna, och i synnerhet i bergen som omgiver staden. En hyrbil kan rekommenderas varmt, då det finns gott om äventyr att uppleva utanför Calella.

Alicante är en av Spaniens storstäder, och dess läge på Costa Blanca ger dig goda möjligheter till shopping, sevärdheter och storstadsliv i behaglig kombination med en avkopplande badsemester. Du måste absolut besöka stadens gamla stadsdel med sin vackra borg. Missa inte heller att njuta en läcker middag på någon av Alicantes många och fina restauranger, och varför inte avsluta en skön dag i stadens pulserande nattliv?

Om du är sugen på badsemester, så är Malaga på Costa del Sol ett svårslaget resmål. Här finns förvisso både ett brusande stadsliv med museer, historiska byggnader, fina shoppingmöjligheter och goda restauranger, men de flesta åker hit för de fina stränderna och klara vattnet. Här finns också gott om strandaktiviteter för både barn och vuxna, och om du letar efter en riktigt avslappnande stund med familjen, så kan Malaga kanske vara just det du är ute efter. Sök och hitta billiga flygresor till Spanien.Billigaste resor hittades på Travelmarket för Spanien: Göteborg till Barcelona 12. oktober till 15. oktober från kr 410:-

Bedöm resmål
4,5
(162 omdömen)
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.