Resguide till Novgorod

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 2 735:- Från 3 305:- -
Priserna är givna per person

Fakta

Top
Lokalt namn
Íîâãîðîà
Invånare
232.555
Tidszon
När klockan är 12.00 i Sverige, är den 12.00 i Novgorod.

Bästa restid

Top
Juli och augusti är de varmaste månaderna i Novgorod och samtidigt de semstermånader som ryssar och utlänningar föredrar. Till gengäld regnar det var tredje dag i dessa månader, vilket gör maj, juni, september och oktober till attraktiva alternativ.

Kultur och underhållning

Top
Året runt hålls åtskilliga festivaler i Novgorod. I januari är det vinterfolksfestival i stadens museum för träkonst. I början på mars hålls Maslenista, en folkfest som bjuder våren välkommen. Vart tredje år i juni hålls den internationella Rachmaninov-festivalen, som är en musikfestival för barn, med pianotävlingar och koncerter.

Övernattning / Hotell

Top
I Novgorod finns det ett rimligt utbud av hotell i olika standard och prisklasser. Det är också möjligt att bo på vandrarhem. Beställ hotell i Novgorod här

Lokal transport

Top

Taxi

Det borde inte vara något problem att få tag i en taxi i Novgorod, men man bör avtala ett pris med chauffören före turen börjar.

Övrig transport

Buss är den bästa och billigaste transportformen i Novgorod. Busstationen ligger bredvid tågstationen.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning och för att rikta annonser. Genom att fortsätta accepterar du vår användning av cookies. Läs mer. OK