Billiga flygbiljetter från Örebro till London.

Billiga flygbiljetter från Örebro till London.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Örebro till London

London är en enormt spännande stad att besöka. Staden räknas som både Englands och Storbritanniens huvudstad. I storstadsområdet bor ca 14 miljoner invånare, och staden är indelad i hela trettiotvå stadsdelar. Dessa distrikt är fyllda med sevärdheter, fantastiska restauranger, rikt nattliv och flera olika hotell.

Londons landmärken

Buckingham Palace – Här bor drottningen officiellt, och även i Westminster. Under sommarmånaderna hålls flera turer för turister.

The London Eye räknas som världens tredje största pariserhjul. Attraktionen ligger belägen på den södra stranden av floden Themsen. Åk upp i London Eye för en magnifik utsikt över London!

Piccadilly Circus är en av de mest fotograferade sevärdheterna i London. Statyn består av Eros som stoltserar i mitten.

Tower Bridge består av en gigantisk och historisk bro från 1900-talet. Bron är dekorerad med höga torn och med en fantastisk vindbrygga. Som besökare får man komma in och se på maskinrummet, och på en intressant Tower Bridge-utställning.

Olika flygplatser i London

Heathrow Airport är Londons och Europas största flygplats. Det är dessutom världens mest trafikerade flygplats. Du tar dig med tunnelbanelinjer mellan de olika terminalerna på Heathrow.

London Gatwick räknas som Londons andra flygplats, och har flygningar över hela världen. Flygplatsen är uppdelad i norra och södra terminalen. De två terminalerna är förbundna med ett gratis-pendeltåg som tar 5 min. För att komma in till centrala London, finns det olika järnvägsalternativ och bussalternativ. Det rekommenderas att man noggrant kollar upp vad som lämpar sig bäst och att man observerar de många olika priserna.

London Stansted är Londons tredje flygplats, och domineras av de två lågprisbolagen EasyJet och Ryanair.

London Luton är fysiskt mycket mindre än Stansted, men är ändå en viktig knutpunkt för flera lågprisflygbolag som easyJet, Ryanair och Wizzair.

Köp dina billiga flygbiljetter från Örebro till London redan idag!

Populära flygplatser med avresa till London