Covid-19 - UD:s reseinformation
Billige flybilletter til Norges næststørste by - Bergen

Billiga flygbiljetter från Rygge till Bergen Flesland.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Rygge till Bergen Flesland

Bergen är Norges näst största stad. Staden är berömd för sin bedårande vackra natur och dess vandringsmöjligheter. Bergen är full av både historia och traditioner. Du finner också ett stort kulturliv och musikscen då många av Norges största band och artister har växt upp här. Det är en internationell stad som har bevarat sin charm och atmosfär.

Åk till Bergen för att uppleva stadens spännande blandning av natur, kultur och det pulserande stadslivet.

Fantastisk natur kring Bergen

Närheten till naturen gör Bergen till en perfekt plats att semestra på. Staden är den mest kuperade och bergiga i Norge. Bergen är porten till fjordarna i västra Norge. Oavsett om du bara är på besök i staden tid för en kort sightseeing resa så finns det gott om fjordturer och utflykter kring Bergen som kan ge dig oförglömliga upplevelser.

Bergen har flera värdefulla och imponerande konstsamlingar, inrymt i en rad olika gallerier. Gallerierna uppvisar internationella målningar och konstskatter, allt från det klassiska till det mer moderna. Ett måste är att besöka Bergens konstmuseum, som bjuder på en unik samling av Edvard Munchs målningar.

Bergen - historiskt världsarv

De första byggnaderna i Bergen byggdes längs den gamla Hansa Brugge, som har varit en livlig och viktig del av stadslivet i många århundraden. Denna plats är med på UNESCOS- världsarvlista och består av resterna från gamla hamnbyggnader. Mariakyrkan är byggd kring de arkeologiska utgrävningarna i Bryggen, och illustrerar handel, hantverk, och det dagliga livet under medeltiden. Mariakyrkan hör till en av den äldsta byggnaderna i Bergen.

Bergens flygplats ligger på Flesland, ca 20 km söder om Bergen. Flygbussarna avgår var 15:e minut från flygplatsen och tar ca 30-40 minuter till centrum. Passa gärna på att shoppa på flygplatsens taxfree-butik. Ett stort plus är att butiken alltid är öppen.

Boka dina billiga flygbiljetter från Rygge till Bergen-Flesland redan idag för en oförglömlig resa.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.